Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zonguldak plajı Akdeniz’i aratmadı

Zonguldak 09.07.2018 - 16:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6917+ kez okundu.
 

Zonguldak plajı Akdeniz’i aratmadı

Zonguldak’ta hava sıcaklığının 30 derecenin üzerine çıkmasıyla vatandaşlar plajları doldurdu. Kentte 30 derece olarak ölçülen, ancak yüzde 40'a ulaşan nemle birlikte daha yoğun hissedilen sıcaklık nedeniyle hafta sonu vatandaşlar sahilleri doldurdu. Kent merkezindeki Kapuz Plajı’nı doldurdu. 200 metre uzunluğundaki plaja gün içinde yaklaşık 2 bin kişi geldi. Ziyaretçilerin kimi kumlara uzanıp güneşlenirken, kimi de denize girerek serinledi. Plajdaki yoğunluk Akdeniz sahillerini aratmadı. 

Zonguldak’ta hava sıcaklığının 30 derecenin üzerine çıkmasıyla vatandaşlar plajları doldurdu. 
Kentte 30 derece olarak ölçülen, ancak yüzde 40'a ulaşan nemle birlikte daha yoğun hissedilen sıcaklık nedeniyle hafta sonu vatandaşlar sahilleri doldurdu. Kent merkezindeki Kapuz Plajı’nı doldurdu. 200 metre uzunluğundaki plaja gün içinde yaklaşık 2 bin kişi geldi. Ziyaretçilerin kimi kumlara uzanıp güneşlenirken, kimi de denize girerek serinledi. 
Plajdaki yoğunluk Akdeniz sahillerini aratmadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.