Sitenin sağında bir giydirme reklam

3 AYDA 30 METRE İLERLEME KAYDETMEDİLER

Kozlu 05.07.2018 - 12:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8271+ kez okundu.
 

3 AYDA 30 METRE İLERLEME KAYDETMEDİLER

  Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Esentepe Mevkiinde alt yapı çalışmaları karınca misali durma derecesinde devam ediyor. Kozlu Belediyesi’nin Esentepe’de yaptığı Bulvar düzenlemesinin devamındaki alt yapı çalışmaları, müteahhit firmanın ilgisizliği yüzünden 3 aylık süre içerisinde neredeyse 30 metre ilerleme kaydedemedi. Mahalle halkı çalışmaların durma derecesinde ilerlemediğini, yaz ayları ve sıcakla birlikte toz ve topraktan mağdur olduklarını, yaz mevsiminin sona ermesiyle aynı sıkıntıyı çamur ve su ile yaşayacaklarını dile getirerek, yetkilileri duruma müdahale etmeye çağırdılar.(BKH) 

 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Esentepe Mevkiinde alt yapı çalışmaları karınca misali durma derecesinde devam ediyor.

Kozlu Belediyesi’nin Esentepe’de yaptığı Bulvar düzenlemesinin devamındaki alt yapı çalışmaları, müteahhit firmanın ilgisizliği yüzünden 3 aylık süre içerisinde neredeyse 30 metre ilerleme kaydedemedi.

Mahalle halkı çalışmaların durma derecesinde ilerlemediğini, yaz ayları ve sıcakla birlikte toz ve topraktan mağdur olduklarını, yaz mevsiminin sona ermesiyle aynı sıkıntıyı çamur ve su ile yaşayacaklarını dile getirerek, yetkilileri duruma müdahale etmeye çağırdılar.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.