Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ BAKAF’IN İLGİ ODAĞI OLDU

Gündem 05.07.2018 - 12:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7913+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ BAKAF’IN İLGİ ODAĞI OLDU

  Kozlu Belediyesi İlçenin ulusal ölçekli tanıtımına katkı sağlamak amacı ile İstanbul’da düzenlenen Batı Karadeniz Tanıtım Turizm ve İş birliği  Fuarı (BAKAF)’a katıldı. Tanıtım etkinlikleri kapsamında Kozlu Folklor Derneği (KOFDER) in sergilediği Halk Oyunları gösterileri büyük ilgi ve taktir topladı. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Fuara bizzat katılarak ‘Kozlu Revaçta’ sloganı ile Kozlu Belediyesi olarak amaçlarının sadece temel belediyecilik hizmetlerini getirmek değil, Zonguldak’ın en yakın İlçesi olan, yeşil ile mavinin buluşma noktası olan Kozlu’nun tanıtımını sağlayarak turizm gelirlerinden de pay almasını sağlamak olduğunu dile getirdi.Fuar kapsamında başta Değirmenağzı şelalesi olmak üzere Kozlu ve yakın çevrenin doğal ve turistik güzellikleri tanıtıldı. Kozlu Belediyesi Kültür Müdürü Hikmet Sinan’ın organizasyonun mükemmel olması için safr ettiği olağan üstü çaba ve gayret takdirle karşılandı.(BKH)

 

Kozlu Belediyesi İlçenin ulusal ölçekli tanıtımına katkı sağlamak amacı ile İstanbul’da düzenlenen Batı Karadeniz Tanıtım Turizm ve İş birliği  Fuarı (BAKAF)’a katıldı.

Tanıtım etkinlikleri kapsamında Kozlu Folklor Derneği (KOFDER) in sergilediği Halk Oyunları gösterileri büyük ilgi ve taktir topladı.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Fuara bizzat katılarak ‘Kozlu Revaçta’ sloganı ile Kozlu Belediyesi olarak amaçlarının sadece temel belediyecilik hizmetlerini getirmek değil, Zonguldak’ın en yakın İlçesi olan, yeşil ile mavinin buluşma noktası olan Kozlu’nun tanıtımını sağlayarak turizm gelirlerinden de pay almasını sağlamak olduğunu dile getirdi.Fuar kapsamında başta Değirmenağzı şelalesi olmak üzere Kozlu ve yakın çevrenin doğal ve turistik güzellikleri tanıtıldı.

Kozlu Belediyesi Kültür Müdürü Hikmet Sinan’ın organizasyonun mükemmel olması için safr ettiği olağan üstü çaba ve gayret takdirle karşılandı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.