Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN KOZLU İLÇE TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gündem 05.07.2018 - 12:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6871+ kez okundu.
 

CHP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNDEN KOZLU İLÇE TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

  Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili seçilen Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz İl seçim kurulundan mazbatalarını aldıktan sonra teşkilatlara gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Kozlu İlçe teşkilatı’na da teşekkür ziyaretinde bulundular. CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından coşku içerisinde karşılanan çiçeği burnunda milletvekilleri 24 haziran seçimlerinde CHP olarak istedikleri sonucu alamadıklarını, halkın tercihine saygı göstermekten başka elden bir şey gelmediğini dile getirerek, kendilerine yetki veren Zonguldak halkını mahçup etmemek için yeni dönemde TBMM’de var güçleri ile çalışıp mücadele edeceklerini ifade ettiler. Bundan sonraki hedeflerinin Mart 2019 da gerçekleştirilecek olan Belediye seçimlerini kazanmak olduğunu dile getiren vekiller seçim sürecinde canla başla çalışıp kendilerine destek veren il ve ilçe teşkilatlarına teşekkürlerini ifade ettiler. Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve İlçe teşkilatı üyeleri yeni vekillere yeni dönemde başarılar dilediler.(BKH)

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili seçilen Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz İl seçim kurulundan mazbatalarını aldıktan sonra teşkilatlara gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Kozlu İlçe teşkilatı’na da teşekkür ziyaretinde bulundular.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından coşku içerisinde karşılanan çiçeği burnunda milletvekilleri 24 haziran seçimlerinde CHP olarak istedikleri sonucu alamadıklarını, halkın tercihine saygı göstermekten başka elden bir şey gelmediğini dile getirerek, kendilerine yetki veren Zonguldak halkını mahçup etmemek için yeni dönemde TBMM’de var güçleri ile çalışıp mücadele edeceklerini ifade ettiler. Bundan sonraki hedeflerinin Mart 2019 da gerçekleştirilecek olan Belediye seçimlerini kazanmak olduğunu dile getiren vekiller seçim sürecinde canla başla çalışıp kendilerine destek veren il ve ilçe teşkilatlarına teşekkürlerini ifade ettiler.

Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve İlçe teşkilatı üyeleri yeni vekillere yeni dönemde başarılar dilediler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.