Sitenin sağında bir giydirme reklam

MECLİS GRUBUNDA BAŞKANA SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI

Gündem 05.07.2018 - 12:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7726+ kez okundu.
 

MECLİS GRUBUNDA BAŞKANA SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ KUTLAMASI

  2 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen Kozlu Belediye Meclis Toplantısı öncesinde Ak Parti Meclis grubunda gerçekleştirilen grup toplantısında Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve yönetim Kurulu üyeleri Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a sürpriz yaparak doğum günü pastası kestiler. Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, ‘Bugün başkanımızın doğum günü.Kendisine sağlık , huzur, başarı dolu nice yaşlar diliyoruz. Sağlıkla Kozlu’ya daha nice hizmetler yapmasını temenni ediyoruz. Doğum günün kutlu olsun başkanım’ dedi. Başkan Kerim Yılmaz, teşkilat mensuplarının bu jestinin kendisini çok duygulandırdığını dile getirerek, Ak Parti ailesinin çok güçlü ve büyük bir aile olduğunu, insanın arkasında böyle bir aile oldukça ve Allah sağlık verdikçe Kozlu’ya hizmet için yapamayacağı bir şey olmadığını ifade etti.(BKH)

 

2 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilen Kozlu Belediye Meclis Toplantısı öncesinde Ak Parti Meclis grubunda gerçekleştirilen grup toplantısında Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve yönetim Kurulu üyeleri Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a sürpriz yaparak doğum günü pastası kestiler.

Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, ‘Bugün başkanımızın doğum günü.Kendisine sağlık , huzur, başarı dolu nice yaşlar diliyoruz. Sağlıkla Kozlu’ya daha nice hizmetler yapmasını temenni ediyoruz. Doğum günün kutlu olsun başkanım’ dedi.

Başkan Kerim Yılmaz, teşkilat mensuplarının bu jestinin kendisini çok duygulandırdığını dile getirerek, Ak Parti ailesinin çok güçlü ve büyük bir aile olduğunu, insanın arkasında böyle bir aile oldukça ve Allah sağlık verdikçe Kozlu’ya hizmet için yapamayacağı bir şey olmadığını ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.