Sitenin sağında bir giydirme reklam

BANK’TAN 24 HAZİRAN DEĞERLENDİRMESİ

Gündem 05.07.2018 - 12:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7113+ kez okundu.
 

BANK’TAN 24 HAZİRAN DEĞERLENDİRMESİ

  Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, ilimize ve Kozlu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunan Bank şu değerlendirmelerde bulundu; ‘CHP Kozlu İlçe başkanlığı olarak, yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il başkan vekilimiz ve milletvekili adaylarımızın katılımıyla ilçemizde gerçekten çok çalıştık. Ancak bu çalışma seçim sonuçlarına yansımadı. Zonguldak’tan iki milletvekili çıkartabildik. Bu sonuçlar bizi asla yolumuzdan çeviremez. Kulağımız boş sözlere tıkalıdır. Hiç kimsenin ülke genelinde elde edilen sonuçları Kozlu ilçemize mal etmeye hakkı yoktur. İlçe binamıza dahi uğramayan, seçim çalışmalarına katılmayanların ise eleştirmeye hiç hakları yoktur. Biz CHP ilçe örgütü olarak, dimdik ayaktayız. Bu dönemde ihtiyacımız olan laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin değerleri ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kavganın ve ayrışmanın değil, ulusal birliğin yolundan ilerlemek, barışın, adaletin ve özgürlüğün yaşandığı güzel günlere ulaşmak için omuz omuza mücadele etmektir. Bu düşüncelerle çalışma arkadaşlarıma, partili ve partisiz her zaman yanımda olan bizi destekleyen, yoldaşlarımıza ve değerli Kozlulu hemşerilerime teşekkürlerimi bir borç bilirim’dedi.(BKH) 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem milletvekilliği seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

24 Haziran seçimlerinin ülkemize, ilimize ve Kozlu’ya hayırlı olması dileklerinde bulunan Bank şu değerlendirmelerde bulundu;

‘CHP Kozlu İlçe başkanlığı olarak, yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, il başkan vekilimiz ve milletvekili adaylarımızın katılımıyla ilçemizde gerçekten çok çalıştık. Ancak bu çalışma seçim sonuçlarına yansımadı. Zonguldak’tan iki milletvekili çıkartabildik. Bu sonuçlar bizi asla yolumuzdan çeviremez. Kulağımız boş sözlere tıkalıdır. Hiç kimsenin ülke genelinde elde edilen sonuçları Kozlu ilçemize mal etmeye hakkı yoktur. İlçe binamıza dahi uğramayan, seçim çalışmalarına katılmayanların ise eleştirmeye hiç hakları yoktur.

Biz CHP ilçe örgütü olarak, dimdik ayaktayız. Bu dönemde ihtiyacımız olan laik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin değerleri ve büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kavganın ve ayrışmanın değil, ulusal birliğin yolundan ilerlemek, barışın, adaletin ve özgürlüğün yaşandığı güzel günlere ulaşmak için omuz omuza mücadele etmektir.

Bu düşüncelerle çalışma arkadaşlarıma, partili ve partisiz her zaman yanımda olan bizi destekleyen, yoldaşlarımıza ve değerli Kozlulu hemşerilerime teşekkürlerimi bir borç bilirim’dedi.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.