Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Ön Lisans Programı

Eğitim 02.07.2018 - 00:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7381+ kez okundu.
 

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Ön Lisans Programı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, uçuş güvenliğini en üst düzeyde tutan, müşteri memnuniyeti odaklı, etkili iletişim becerilerine sahip, çözüm üreten ve yüksek nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
  Hava ulaşımı günümüzün küreselleşen dünyasında ulaşım ihtiyacının karşılanmasında çok önemli roller üstlenmektedir. Toplumumuzun ve ekonomimizin hayati bir sektörüdür. Havacılık sektörü hızla gelişirken, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli personel sayısı da artmaktadır. Yolcu ilişkileri, acil durum kuralları, ilk yardım, iletişim becerileri ve yabancı dilde donanımlı kabin görevlileri ihtiyacı da bu gelişim doğrultusunda artmaktadır. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, uçuş güvenliğini en üst düzeyde tutan, müşteri memnuniyeti odaklı, etkili iletişim becerilerine sahip, çözüm üreten ve yüksek nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Mezunlarımız, deneyimli eğitim kadrosunun sağladığı güncel bilgiler ile donatılmış olarak sorunları etkili bir şekilde çözebilecek, kaynakları en verimli şekilde kullanabilecektir. Genel Bilgi Eğitim dili İngilizcedir. Ayrıca öğrencilerimiz, sektöre özgü kavramları öğrenmek ve İngilizce dil bilgilerini geliştirebilmek amacıyla programların tümünde eğitimleri süresince İngilizce dersleri almaktadırlar. İngilizce dışında, turizm sektörü için son derece önemli olan ikinci bir yabancı dil programlarımıza dahil edilmiştir. Derslerimizde uluslararası havayollarına ve sivil havacılık kurumlarında uygulama imkânları da sunulmaktadır. Eğitim / Öğrenim Programımız; bölgemizde ve dünyada önde gelen sivil havacılık işletmelerinin ihtiyaç duyduğu, konusunda bilgili, lider ve dünyadaki sivil havacılık sektörünü takip eden pek çok beceri ve yeteneklerle donanımlı kabin ekibi adaylarını yetiştirmeye yönelik hazırlanmıştır. Sunduğumuz ön lisans eğitim programız, seçkin akademisyen ve uzman kadrolarımız ile öğrencilerimizi geleceğin sivil havacılık sektörüne hazırlamaktadır.
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, uçuş güvenliğini en üst düzeyde tutan, müşteri memnuniyeti odaklı, etkili iletişim becerilerine sahip, çözüm üreten ve yüksek nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

 

Hava ulaşımı günümüzün küreselleşen dünyasında ulaşım ihtiyacının karşılanmasında çok önemli roller üstlenmektedir. Toplumumuzun ve ekonomimizin hayati bir sektörüdür. Havacılık sektörü hızla gelişirken, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli personel sayısı da artmaktadır. Yolcu ilişkileri, acil durum kuralları, ilk yardım, iletişim becerileri ve yabancı dilde donanımlı kabin görevlileri ihtiyacı da bu gelişim doğrultusunda artmaktadır.

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, uçuş güvenliğini en üst düzeyde tutan, müşteri memnuniyeti odaklı, etkili iletişim becerilerine sahip, çözüm üreten ve yüksek nitelikli insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Mezunlarımız, deneyimli eğitim kadrosunun sağladığı güncel bilgiler ile donatılmış olarak sorunları etkili bir şekilde çözebilecek, kaynakları en verimli şekilde kullanabilecektir.

Genel Bilgi

Eğitim dili İngilizcedir. Ayrıca öğrencilerimiz, sektöre özgü kavramları öğrenmek ve İngilizce dil bilgilerini geliştirebilmek amacıyla programların tümünde eğitimleri süresince İngilizce dersleri almaktadırlar. İngilizce dışında, turizm sektörü için son derece önemli olan ikinci bir yabancı dil programlarımıza dahil edilmiştir.

Derslerimizde uluslararası havayollarına ve sivil havacılık kurumlarında uygulama imkânları da sunulmaktadır.

Eğitim / Öğrenim

Programımız; bölgemizde ve dünyada önde gelen sivil havacılık işletmelerinin ihtiyaç duyduğu, konusunda bilgili, lider ve dünyadaki sivil havacılık sektörünü takip eden pek çok beceri ve yeteneklerle donanımlı kabin ekibi adaylarını yetiştirmeye yönelik hazırlanmıştır. Sunduğumuz ön lisans eğitim programız, seçkin akademisyen ve uzman kadrolarımız ile öğrencilerimizi geleceğin sivil havacılık sektörüne hazırlamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.