Sitenin sağında bir giydirme reklam

YILMAZ: ‘Evet Kerim Yılmaz ve ekibi kişiye özel hizmetler yapıyor’

Kozlu 28.06.2018 - 21:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7534+ kez okundu.
 

YILMAZ: ‘Evet Kerim Yılmaz ve ekibi kişiye özel hizmetler yapıyor’

  Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu İlçe merkezindeki bulvar, kaldırım ve asfaltlama çalışmaları devam ederken, Belediye Meclis Üyesi B.A’ın inşaatına önel kaldırım ve yol düzenlemesi yapıldığına dair basında ve sosyal medyada kendisine yönelik, ‘Kişiye özel iş yapıyor’ şeklindeki eleştirilere cevap verdi. Kozlu Revaçta sloganı ile Kozlu’yu modern bir ilçe yapmak amacı ile gelecek ve oy kaygısı yaşamaksızın, kalıcı hizmetler ürettiklerini, bu amaçla mesai mevhumu olmaksızın gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, eleştirilerin haksız ve yıpratıcı amaçlı olduğunu ifade ederek, ‘Kişiye özel hizmet verdiğimizi ifade edip, yapılanları görmezden gelenlere şunu ifade etmek isterim ki, Evet Kerim Yılmaz ve ekibi kişiye özel hizmetler yapıyor. Çünkü Kozlu’da yaşayan her vatandaşımız benim için özeldir! Kerim Yılmaz ve ekibi 47.077 Kozluluya özel hizmet veriyor. Bunu başka yere çekmek insafsızlıktır’şeklinde konuştu. KOZLU YÜKSELİYOR  Basın ve sosyal medyada kaldırım düzenlemesinin Belediye Meclis Üyesi B.A’ın inşaatına, yol düzenlemesinin ise inşaata özel yapılan kaldırıma uydurulduğu yönündeki haber ve yorumların bilgi eksikliğinden kaynaklandığını dile getiren Yılmaz, ‘Kişiye özel bir uygulama yok. Biz Kozlu’nun Kod’unu yükseltiyoruz. Bu işin inşaat sahibinin belediye meclis üyesi olması ile bir alakası yok! İnşaat sahibi binasını yaparken kendisine bu kod verilmiş ve inşaatını ona göre yapmıştır. Aynı adadaki diğer binalar yıkıldığında, yeniden bu kod’a göre inşa edilecektir. Bu yüksek kod’un belirlenmesi, kaldırım ve yolun bu kod’a göre yeniden yapılmasındaki amaç Kozlu’nun her güçlü sağanak yağışın ardından işyerlerini su baskınlarına karşı korumak amaçlıdır.’  MECLİS ÜYESİ B.A YARGILANIYOR Diğer yandan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın inşaatına özel kaldırım ve yol yaptığı yönündeki eleştirilere muhatap olmasına sebep olan Kozlu Belediye Meclis üyesi B.A, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Meclis Üyesi seçilmesine rağmen kısa sürede CHP’den istifa etmiş ancak, Meclis üyeliğinden istifa etmeyerek, bağımsız olarak görevine devam etmişti. B.A’nın bu davranışının ardından belediye meclisinde inşaatının bulunduğu ada’ya yönelik imar düzenlemesi Ak Partili Meclis üyelerinin oyları ile geçmiş, aynı oturumda yasak olmasına rağmen B.A kendi binasının imar düzenlemesi ile ilgili gündem maddesine oy kullanmıştı. Bu durum kamuoyuna kirli pazarlık olarak yansımıştı. Konu ile ilgili basında çıkan haber ve şikayetlerin sonunda, inşaat sahibi, Meclis üyesi B.A’nın mahkeme tarafından, görevi kötüye kullanmak, kamu görevinden menfaat temin etmek gibi benzer suçlamalarla yargılanmasına karar verilmişti. 

 

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu İlçe merkezindeki bulvar, kaldırım ve asfaltlama çalışmaları devam ederken, Belediye Meclis Üyesi B.A’ın inşaatına önel kaldırım ve yol düzenlemesi yapıldığına dair basında ve sosyal medyada kendisine yönelik, ‘Kişiye özel iş yapıyor’ şeklindeki eleştirilere cevap verdi.

Kozlu Revaçta sloganı ile Kozlu’yu modern bir ilçe yapmak amacı ile gelecek ve oy kaygısı yaşamaksızın, kalıcı hizmetler ürettiklerini, bu amaçla mesai mevhumu olmaksızın gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, eleştirilerin haksız ve yıpratıcı amaçlı olduğunu ifade ederek, ‘Kişiye özel hizmet verdiğimizi ifade edip, yapılanları görmezden gelenlere şunu ifade etmek isterim ki, Evet Kerim Yılmaz ve ekibi kişiye özel hizmetler yapıyor. Çünkü Kozlu’da yaşayan her vatandaşımız benim için özeldir! Kerim Yılmaz ve ekibi 47.077 Kozluluya özel hizmet veriyor. Bunu başka yere çekmek insafsızlıktır’şeklinde konuştu.

KOZLU YÜKSELİYOR 

Basın ve sosyal medyada kaldırım düzenlemesinin Belediye Meclis Üyesi B.A’ın inşaatına, yol düzenlemesinin ise inşaata özel yapılan kaldırıma uydurulduğu yönündeki haber ve yorumların bilgi eksikliğinden kaynaklandığını dile getiren Yılmaz, ‘Kişiye özel bir uygulama yok. Biz Kozlu’nun Kod’unu yükseltiyoruz. Bu işin inşaat sahibinin belediye meclis üyesi olması ile bir alakası yok! İnşaat sahibi binasını yaparken kendisine bu kod verilmiş ve inşaatını ona göre yapmıştır. Aynı adadaki diğer binalar yıkıldığında, yeniden bu kod’a göre inşa edilecektir. Bu yüksek kod’un belirlenmesi, kaldırım ve yolun bu kod’a göre yeniden yapılmasındaki amaç Kozlu’nun her güçlü sağanak yağışın ardından işyerlerini su baskınlarına karşı korumak amaçlıdır.’ 

MECLİS ÜYESİ B.A YARGILANIYOR

Diğer yandan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ın inşaatına özel kaldırım ve yol yaptığı yönündeki eleştirilere muhatap olmasına sebep olan Kozlu Belediye Meclis üyesi B.A, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Meclis Üyesi seçilmesine rağmen kısa sürede CHP’den istifa etmiş ancak, Meclis üyeliğinden istifa etmeyerek, bağımsız olarak görevine devam etmişti. B.A’nın bu davranışının ardından belediye meclisinde inşaatının bulunduğu ada’ya yönelik imar düzenlemesi Ak Partili Meclis üyelerinin oyları ile geçmiş, aynı oturumda yasak olmasına rağmen B.A kendi binasının imar düzenlemesi ile ilgili gündem maddesine oy kullanmıştı. Bu durum kamuoyuna kirli pazarlık olarak yansımıştı.

Konu ile ilgili basında çıkan haber ve şikayetlerin sonunda, inşaat sahibi, Meclis üyesi B.A’nın mahkeme tarafından, görevi kötüye kullanmak, kamu görevinden menfaat temin etmek gibi benzer suçlamalarla yargılanmasına karar verilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.