Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK gençler seçime günler kala çalışmalarını sürdürüyor

Gündem 21.06.2018 - 18:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7198+ kez okundu.
 

AK gençler seçime günler kala çalışmalarını sürdürüyor

Seçime 2 gün kala Ak Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Teşkilatında çalışmalar son sürat devam ediyor. İl Gençlik Kolları Başkanı, aynı zamanda Milletvekili Adayı Burhan Onuk, 19 mahalleyi karış karış gezerken bir kısım gençlik kolları üyesi gençler başkanlarına eşlik ediyor, bir kısım gençler de seçim koordinasyon merkezinde çalışmaları sürdürüyorlar. Bu bağlamda şehrin uğrak ve canlı noktalarına açılan standlarda yoldan geçen vatandaşlara "Neden Erdoğan?" ve "Vakit Zonguldak Vakti" broşürlerini dağıtıyorlar. 

Seçime 2 gün kala Ak Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Teşkilatında çalışmalar son sürat devam ediyor. 
İl Gençlik Kolları Başkanı, aynı zamanda Milletvekili Adayı Burhan Onuk, 19 mahalleyi karış karış gezerken bir kısım gençlik kolları üyesi gençler başkanlarına eşlik ediyor, bir kısım gençler de seçim koordinasyon merkezinde çalışmaları sürdürüyorlar. Bu bağlamda şehrin uğrak ve canlı noktalarına açılan standlarda yoldan geçen vatandaşlara "Neden Erdoğan?" ve "Vakit Zonguldak Vakti" broşürlerini dağıtıyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.