Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇE BAŞKANI BÖYLE OLUR

Kozlu 21.06.2018 - 18:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6995+ kez okundu.
 

İLÇE BAŞKANI BÖYLE OLUR

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank sahadaki çalışma azmi ve temposuyla, 24 Haziran seçim sürecinde sadece kendi partisine gönül verenlerin değil, tüm siyasi parti seçmenlerinin takdirini kazanıyor. Kozlu İlçe Teşkilatı ile birlikte sınırlı imkânlara rağmen olağanüstü bir organizasyon ile Kozlu İlçe Merkezi ve bağlı köylerde adeta adım atmadık mahalle ve sokak bırakmayan Cengiz Bank, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince ve partisinin afişlerini bizzat kendisi direklere çıkararak yapıştırıyor. CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ın bu çalışma azmini ve temposunu gören diğer siyasi parti seçmenleri, ‘Bizim ilçe başkanlarımız cilalı ayakkabıları tozlanacak diye köylerde lüks makam otolarından aşağı inmiyorlar. İlçe başkanı dediğin işte böyle olacak, helal olsun adama’ şeklindeki sözlerle değerlendirmelerde bulundular.(BKH)

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank sahadaki çalışma azmi ve temposuyla, 24 Haziran seçim sürecinde sadece kendi partisine gönül verenlerin değil, tüm siyasi parti seçmenlerinin takdirini kazanıyor.

Kozlu İlçe Teşkilatı ile birlikte sınırlı imkânlara rağmen olağanüstü bir organizasyon ile Kozlu İlçe Merkezi ve bağlı köylerde adeta adım atmadık mahalle ve sokak bırakmayan Cengiz Bank, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince ve partisinin afişlerini bizzat kendisi direklere çıkararak yapıştırıyor.

CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank’ın bu çalışma azmini ve temposunu gören diğer siyasi parti seçmenleri, ‘Bizim ilçe başkanlarımız cilalı ayakkabıları tozlanacak diye köylerde lüks makam otolarından aşağı inmiyorlar. İlçe başkanı dediğin işte böyle olacak, helal olsun adama’ şeklindeki sözlerle değerlendirmelerde bulundular.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.