Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYAN BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Gündem 21.06.2018 - 18:07, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7947+ kez okundu.
 

AYAN BASINLA KAHVALTIDA BULUŞTU

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1.sıra Milletvekili adayı Hamdi Ayan beraberinde 4.sıra Milletvekili adayı Taner Kayı, 5.sıra Milletvekili adayı Sebil Sümeyye Bıyıklı, İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile birlikte sabah kahvaltısında Zonguldak Basını ile bir araya geldi. 20 Haziran Perşembe günü Yöremce Kebap Salonundaki kahvaltı organizasyonuna çok sayıda basın mensubu iştirak etti. Konuşmasına 21 yıllık kesintisiz siyaset hayatında kendisine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Zonguldaklı Basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan MHP Milletvekili adayı AYAN, seçim beyannamesindeki ‘Zonguldak Yemini’ne vurgu yaparak her partinin Milletvekili adaylarının Zonguldak ile ilgili bir seçim beyannamesi olması gerektiğini ancak diğer siyasi partilerin bundan yoksun olduğuna dikkat çekti. Sahada gördüğü ilginin çok büyük olduğunu dile getiren Ayan,24 Haziran’da Zonguldak’ta AKP,CHP ve MHP’nin oluşturduğu üç partiden oluşan bir tablonun TBMM’de şehrimizi temsil edeceğini düşündüğünü belirtti. Bu amaçla seçim sonrası Zonguldak’a birlikte hizmet etmeyi düşündüğü siyasi rakiplerine seçim süreci boyunca gerekli siyasi nezaketi göstermekten kaçınmadığını dile getiren MHP Milletvekili adayı,matematiksel verilerle Zonguldak’taki kömür üretiminin yetersizliğine ve bu nedenle Zonguldak’tan yurt dışına çıkan yüksek boyuttaki dövize vurgu yaptı. Ayan seçim beyannamesinde Zonguldak’ın kalkınma planına dikkat çekerek, köy görünümündeki geri kalmış bir Zonguldak’ı modern şehir statüsüne kazandıracakları müjdesini verdi. MHP Zonguldak Milletvekili adayı Hamdi Ayan kahvaltının ardından seçim öncesi basın mensupları ile toplu olarak fotoğraf çektirirken, Milletvekili seçileceğine inancının tam olduğuna vurgu yaparak, 25 Haziran’dan sonra Zonguldaklı basın mensuplarını Ankara’da ağırlayacağını dile getirdi.(BKH)

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1.sıra Milletvekili adayı Hamdi Ayan beraberinde 4.sıra Milletvekili adayı Taner Kayı, 5.sıra Milletvekili adayı Sebil Sümeyye Bıyıklı, İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile birlikte sabah kahvaltısında Zonguldak Basını ile bir araya geldi.

20 Haziran Perşembe günü Yöremce Kebap Salonundaki kahvaltı organizasyonuna çok sayıda basın mensubu iştirak etti.

Konuşmasına 21 yıllık kesintisiz siyaset hayatında kendisine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Zonguldaklı Basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan MHP Milletvekili adayı AYAN, seçim beyannamesindeki ‘Zonguldak Yemini’ne vurgu yaparak her partinin Milletvekili adaylarının Zonguldak ile ilgili bir seçim beyannamesi olması gerektiğini ancak diğer siyasi partilerin bundan yoksun olduğuna dikkat çekti.

Sahada gördüğü ilginin çok büyük olduğunu dile getiren Ayan,24 Haziran’da Zonguldak’ta AKP,CHP ve MHP’nin oluşturduğu üç partiden oluşan bir tablonun TBMM’de şehrimizi temsil edeceğini düşündüğünü belirtti. Bu amaçla seçim sonrası Zonguldak’a birlikte hizmet etmeyi düşündüğü siyasi rakiplerine seçim süreci boyunca gerekli siyasi nezaketi göstermekten kaçınmadığını dile getiren MHP Milletvekili adayı,matematiksel verilerle Zonguldak’taki kömür üretiminin yetersizliğine ve bu nedenle Zonguldak’tan yurt dışına çıkan yüksek boyuttaki dövize vurgu yaptı. Ayan seçim beyannamesinde Zonguldak’ın kalkınma planına dikkat çekerek, köy görünümündeki geri kalmış bir Zonguldak’ı modern şehir statüsüne kazandıracakları müjdesini verdi.

MHP Zonguldak Milletvekili adayı Hamdi Ayan kahvaltının ardından seçim öncesi basın mensupları ile toplu olarak fotoğraf çektirirken, Milletvekili seçileceğine inancının tam olduğuna vurgu yaparak, 25 Haziran’dan sonra Zonguldaklı basın mensuplarını Ankara’da ağırlayacağını dile getirdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.