Sitenin sağında bir giydirme reklam

İL BAŞKAN YRD. GAZETECİYİ TEHDİT ETTİ, İFTİRA ATTI!

Siyaset 16.06.2018 - 20:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7394+ kez okundu.
 

İL BAŞKAN YRD. GAZETECİYİ TEHDİT ETTİ, İFTİRA ATTI!

Zonguldak İYİ Parti İl Teşkilatında skandalların ardı arkası kesilmiyor.
Zonguldak İYİ Parti İl Teşkilatında skandalların ardı arkası kesilmiyor. 24 Haziran 27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanı seçimlerine sayılı günler kala liyakatten uzak siyasetçi tablosu sergileyen İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı S.A sosyal medyadan, alacaklıların paralarının ödenmemesine yönelik, partilerinin il yönetimini eleştiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tansel Kardeş’e iftiralar atarak, hakaretlerde bulunup, tahrik etmeye çalıştı. Ardından telefon numarasını vererek kendisini aranmasını talep eden İl Başkan Yrd. S.A, telefonu açar açmaz kendisine yönelik hiçbir küfürlü ifade kullanılmamasına rağmen, muhtemelen gizli kayıt yaptığından kaynaklı olacak ki, gazetemiz yazarına, ‘Küfürlerine devam et, sizinle mahkemede hesaplaşacağız’ şeklinde anlamsız sözler sarf ederek mekanına çağırarak duelloya davet etti. Yazarımızın, ‘Hayırdır? Siz iktidara talip bir siyasi partinin il başkan yardımcısı mısınız yoksa mafya mı?’ sözlerinin ardından tekrar, ‘Mahkemede hesaplaşacağız’ diyerek telefonu kapatan S.A’nın ne yapmaya çalıştığına anlam verilemedi. Olayın ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i arayan ancak ulaşamayarak durumu Genel Başkan Yard. ileten gazetemiz yazarı Tansel Kardeş, ’10 yıldır gazetecilik yapıyorum, basın meslek örgütü başkanıyım.Hiçbir siyasi partinin il teşkilatındaki yada ilçe teşkilatındaki hiçbir yönetici yada görevli ile bu güne kadar  böyle bir diyalog yaşamadım. Böyle bir şey görmedim. Mafya ağzı ile siyaset yapıyorlar. İş yaptırdıkları,partiden alacakları olan insanları tanımamazlıktan gelip, hakaret edip, küçük düşürücü davranışlarda bulunarak, git hakkını yasalar önünde ara diyorlar.Alacağını isteyen tabelacıya, sök al tabelanı para yok deyip, ardından tabelacı eşkıya gibi basınla parti bastı. Bunun hesabı sorulacak diyerek tehdit ediyorlar. Sayın Akşener ve İYİ Parti Genel Merkezi bu tip insanları bir an önce görevden almalı! Başta partileri olmak üzere toplumdaki huzur ve sağduyuya büyük zarar veriyorlar.’şeklindeki sözlerle İl Yöneticisinin tavırlarına tepki gösterdi.
Zonguldak İYİ Parti İl Teşkilatında skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Zonguldak İYİ Parti İl Teşkilatında skandalların ardı arkası kesilmiyor.

24 Haziran 27. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanı seçimlerine sayılı günler kala liyakatten uzak siyasetçi tablosu sergileyen İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı S.A sosyal medyadan, alacaklıların paralarının ödenmemesine yönelik, partilerinin il yönetimini eleştiren gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tansel Kardeş’e iftiralar atarak, hakaretlerde bulunup, tahrik etmeye çalıştı. Ardından telefon numarasını vererek kendisini aranmasını talep eden İl Başkan Yrd. S.A, telefonu açar açmaz kendisine yönelik hiçbir küfürlü ifade kullanılmamasına rağmen, muhtemelen gizli kayıt yaptığından kaynaklı olacak ki, gazetemiz yazarına, ‘Küfürlerine devam et, sizinle mahkemede hesaplaşacağız’ şeklinde anlamsız sözler sarf ederek mekanına çağırarak duelloya davet etti.

Yazarımızın, ‘Hayırdır? Siz iktidara talip bir siyasi partinin il başkan yardımcısı mısınız yoksa mafya mı?’ sözlerinin ardından tekrar, ‘Mahkemede hesaplaşacağız’ diyerek telefonu kapatan S.A’nın ne yapmaya çalıştığına anlam verilemedi.

Olayın ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i arayan ancak ulaşamayarak durumu Genel Başkan Yard. ileten gazetemiz yazarı Tansel Kardeş, ’10 yıldır gazetecilik yapıyorum, basın meslek örgütü başkanıyım.Hiçbir siyasi partinin il teşkilatındaki yada ilçe teşkilatındaki hiçbir yönetici yada görevli ile bu güne kadar  böyle bir diyalog yaşamadım. Böyle bir şey görmedim. Mafya ağzı ile siyaset yapıyorlar. İş yaptırdıkları,partiden alacakları olan insanları tanımamazlıktan gelip, hakaret edip, küçük düşürücü davranışlarda bulunarak, git hakkını yasalar önünde ara diyorlar.Alacağını isteyen tabelacıya, sök al tabelanı para yok deyip, ardından tabelacı eşkıya gibi basınla parti bastı. Bunun hesabı sorulacak diyerek tehdit ediyorlar. Sayın Akşener ve İYİ Parti Genel Merkezi bu tip insanları bir an önce görevden almalı! Başta partileri olmak üzere toplumdaki huzur ve sağduyuya büyük zarar veriyorlar.’şeklindeki sözlerle İl Yöneticisinin tavırlarına tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.