Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’NUN VEKİLİ KOZLU’DA GÖNÜLLERİ FETH ETTİ

Kozlu 15.06.2018 - 14:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7733+ kez okundu.
 

KOZLU’NUN VEKİLİ KOZLU’DA GÖNÜLLERİ FETH ETTİ

CHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve beraberinde ki partililer, Kozlu’da STK ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.Yavuzyılmaz ve beraberindekiler İlk olarak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre Kozlu’nun sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Ardından Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek Başkan Şahin Kala’dan Esnafların sorunlarına dair bilgi alan Yavuzyılmaz buradan Kozlu Engelliler Derneğine geçerek engellilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ardından TTK Kozlu Müessese Müdürlüğünü ziyaret eden Kozlulu Milletvekili adayı Yavuzyılmaz, vardiya değişiminde işçilerle bir araya geldi. Yavuzyılmaz,TTK Kozlu Müessese Müdürü Nurettin Yılmaz ve idari kadroyu da ziyaret ederek sohbetler etti. Yavuzyılmaz; ‘Madenlerimizin işletilmesinde mühendisliği, bilimi ve teknolojiyi harmanlayıp, uluslararası normları kullanarak yol alacağız. Zonguldak’ta madenciliği ayağa kaldıracak politikaları hep birlikte ortak akılla hayata geçireceğiz’diyerek destek istedi..CHP Milletvekili adayının son durağı Kozlu Gazeteciler Cemiyeti oldu. Bir süre 24 Haziran seçim süreci ile ilgili Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ile görüş alışverişinde bulunan Yavuzyılmaz ardından Kozlulu esnafları ziyaret etti.(BKH)

CHP Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank ve beraberinde ki partililer, Kozlu’da STK ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.
Yavuzyılmaz ve beraberindekiler İlk olarak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre Kozlu’nun sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.
Ardından Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek Başkan Şahin Kala’dan Esnafların sorunlarına dair bilgi alan Yavuzyılmaz buradan Kozlu Engelliler Derneğine geçerek engellilerin sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Ardından TTK Kozlu Müessese Müdürlüğünü ziyaret eden Kozlulu Milletvekili adayı Yavuzyılmaz, vardiya değişiminde işçilerle bir araya geldi. Yavuzyılmaz,TTK Kozlu Müessese Müdürü Nurettin Yılmaz ve idari kadroyu da ziyaret ederek sohbetler etti.
Yavuzyılmaz; ‘Madenlerimizin işletilmesinde mühendisliği, bilimi ve teknolojiyi harmanlayıp, uluslararası normları kullanarak yol alacağız. Zonguldak’ta madenciliği ayağa kaldıracak politikaları hep birlikte ortak akılla hayata geçireceğiz’diyerek destek istedi..
CHP Milletvekili adayının son durağı Kozlu Gazeteciler Cemiyeti oldu. Bir süre 24 Haziran seçim süreci ile ilgili Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ile görüş alışverişinde bulunan Yavuzyılmaz ardından Kozlulu esnafları ziyaret etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.