Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAVUZYILMAZ ENGEL TANIMADI

Gündem 08.06.2018 - 22:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7260+ kez okundu.
 

YAVUZYILMAZ ENGEL TANIMADI

CHP Zonguldak 2. Sıra milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, bugün ki seçim çalışmalarına Kilimli İlçesinde başladı. İlk olarak TTK Karadon Müessesinde, vardiya değişiminde madencilerle buluşan Yavuzyılmaz, toplanan ve kendisine sevgi gösterilerinde bulunan maden emekçilerine Ocak girişinde konuşma yapmak isterken, genç adayın konuşması, önceden bütün izinleri alınmış olmasına rağmen müessese müdürlüğü tarafından engellenmek istendi. Tüm durdurma çabalarına rağmen Yavuzyılmaz, Kuyubaşına çıktı ve konuşmasını yaptı. Yavuzyılmaz’ ın konuşması, maden emekçilerinden büyük alkış alırken yapılan bu haksızlığa, işçilerden yoğun tepki geldi. KONUŞMA YAPTIRMAK İSTEMEDİLER, AMA O KONUŞTU! İşte YAVUZYILMAZ’ın Konuşması, “Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün burada, sizlere konuşma yapmamı engellemeye çalıyorlar. Tanık olduğunuz bu haksızlığı, hepinizin vicdanına bırakıyor ve hepinizin desteğini istiyorum. Eşit işe eşit ücret diyerek canım pahasına mücadele edeceğim. Bugüne kadar buraya gelmeyen, gelemeyen bütün milletvekillerine de selam olsun. Onlara da nasıl bu iş yapılırmış göstereceğiz. Halk çocuğuyuz diye burada da sesimizi kesmek istiyorlar, izin vermeyeceğiz, madencinin sesini kestirmeyeceğiz. Korkunun ecele faydası yok, başarıyoruz.. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum .” Yavuzyılmaz’ ın programı TTK Karadon müessesesinden sonra, Gelik, Maden ve çeşitli sivil toplum kuruluş ziyaretleri ile devam edecek..

CHP Zonguldak 2. Sıra milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, bugün ki seçim çalışmalarına Kilimli İlçesinde başladı. İlk olarak TTK Karadon Müessesinde, vardiya değişiminde madencilerle buluşan Yavuzyılmaz, toplanan ve kendisine sevgi gösterilerinde bulunan maden emekçilerine Ocak girişinde konuşma yapmak isterken, genç adayın konuşması, önceden bütün izinleri alınmış olmasına rağmen müessese müdürlüğü tarafından engellenmek istendi. Tüm durdurma çabalarına rağmen Yavuzyılmaz, Kuyubaşına çıktı ve konuşmasını yaptı. Yavuzyılmaz’ ın konuşması, maden emekçilerinden büyük alkış alırken yapılan bu haksızlığa, işçilerden yoğun tepki geldi.

KONUŞMA YAPTIRMAK İSTEMEDİLER,
AMA O KONUŞTU!

İşte YAVUZYILMAZ’ın Konuşması,

“Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Bugün burada, sizlere konuşma yapmamı engellemeye çalıyorlar. Tanık olduğunuz bu haksızlığı, hepinizin vicdanına bırakıyor ve hepinizin desteğini istiyorum. Eşit işe eşit ücret diyerek canım pahasına mücadele edeceğim. Bugüne kadar buraya gelmeyen, gelemeyen bütün milletvekillerine de selam olsun. Onlara da nasıl bu iş yapılırmış göstereceğiz. Halk çocuğuyuz diye burada da sesimizi kesmek istiyorlar, izin vermeyeceğiz, madencinin sesini kestirmeyeceğiz. Korkunun ecele faydası yok, başarıyoruz.. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum .”

Yavuzyılmaz’ ın programı TTK Karadon müessesesinden sonra, Gelik, Maden ve çeşitli sivil toplum kuruluş ziyaretleri ile devam edecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.