Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu HEM'den Muhteşem Yılsonu sergisi

Kozlu 08.06.2018 - 21:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6981+ kez okundu.
 

Kozlu HEM'den Muhteşem Yılsonu sergisi

Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İlçemiz kursiyerlerinin yapmış oldukları çalışmalar 05 Haziran Salı günü Kozlu Amfi Tiyatro Alanında sergilendi. Yıl sonu sergisinin açılışı; Kaymakamımız Sayın Ahmet Karakaya, eşi Sayın Özlem Karakaya, Başkanımız Sayın Kerim Yılmaz, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Sayın Gönül Demirsu , protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla yapıldı.Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve halk oyunları gösterisinin ardından kursiyerlerin 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı boyunca yapmış oldukları el emeği göz nuru çalışmalar gezildi. Ziyaretçilerin büyük beğenisini toplayan eserler nedeniyle Kaymakamımız Sayın Ahmet Karakaya; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mansur Gök , Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Özgür Mutlu Öztürk, usta öğreticiler ve kursiyerleri kutladı.Başkanımız Sayın Kerim Yılmaz.''Bu güzide el sanatlarının sergilenmesi ve satışının yapılabilmesi için güzel bir mekan oluşturulacağının müjdesini verdi

Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İlçemiz kursiyerlerinin yapmış oldukları çalışmalar 05 Haziran Salı günü Kozlu Amfi Tiyatro Alanında sergilendi. Yıl sonu sergisinin açılışı; Kaymakamımız Sayın Ahmet Karakaya, eşi Sayın Özlem Karakaya, Başkanımız Sayın Kerim Yılmaz, Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Sayın Gönül Demirsu , protokol üyeleri ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla yapıldı.
Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve halk oyunları gösterisinin ardından kursiyerlerin 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı boyunca yapmış oldukları el emeği göz nuru çalışmalar gezildi. Ziyaretçilerin büyük beğenisini toplayan eserler nedeniyle Kaymakamımız Sayın Ahmet Karakaya; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mansur Gök , Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Özgür Mutlu Öztürk, usta öğreticiler ve kursiyerleri kutladı.Başkanımız Sayın Kerim Yılmaz.''Bu güzide el sanatlarının sergilenmesi ve satışının yapılabilmesi için güzel bir mekan oluşturulacağının müjdesini verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.