Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çakma İş adamı, Dolandırıcı, Sahtekar Kartonpiyerci’nin Manevraları!!!!

Gündem 31.05.2018 - 16:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8429+ kez okundu.
 

Çakma İş adamı, Dolandırıcı, Sahtekar Kartonpiyerci’nin Manevraları!!!!

Kozlu değil,  Zonguldak değil,  Ankara dolandırıcı, çakma iş adamı, sahtekar kartonpiyercinin manevralarını konuşuyor. Haczedilen İş Makineleri, Yatırımcısı olmadığı halde yatırımcısı gibi büyük inşaat projeleri önünde fotoğraf çektirip, Lüks ofislerde fotoğraf çektirip, sosyal medyada paylaşarak kendine önemli iş adamı havası vermeye çalışan, El konulan Mercedes’inde büyük iş bağlantılarına gittiği algısı yaratmak için, kara gözlüklü sakallı sosyal medya durum paylaşımları yapıp, Hayal dünyasında kurtlar vadisini yaşayan, Sosyal Medyada dürüstlük temalı, atarlı giderli sözler paylaşan, Çakma iş adamı, sahtekâr, dolandırıcı kartonpiyerci kendini aşan dolandırıcılık hikâyesi ile memleketin gururu (!) olmayı başardı. Herif, Kozlu ve Zonguldak’tan paralı, akıllı adamları Ankara’ya ayağına kadar getirtip, Uçan daire (kendine ait olmayan) satmış! Bunlar nasıl akıllı zengin iş adamı ki, bu şekilde dolandırılmış demeyin! Öyle böyle değil…  Daire satma işi filmlere konu olacak şekilde, Organizasyon on numara beş yıldız!   Hadi daire işini de geçin, Karşılıksız çeklerle Zonguldak’ta marka olmuş tefecileri dolandırmış bizim çakma iş adamı, sahtekâr, dolandırıcı kartonpiyerci… Bunu tanıyanlar, ‘la bunda  bu işlere yetecek akılda yok, beceride yok’ diyorlar. Ama yanılıyorlar. O öncedendi.. Angaraya gidip, gece alemlerine akmadan önce, Türkiye’nin her tarafından gelen çakallarla, dolandırıcılık ortaklığı kurmadan önceydi! Her şey açık seçik ortadayken, Bu sahtekar, çakma iş adamı kartonpiyerci foyası ortaya çıkmışken, Aklı sıra kendini aklamaya çalışıyor. Bir yandan eş dostla haber gönderip, ‘Beni niye yazıyor benim onunla sorunum yok. Söyleyin bana dokunmasın’ diyor. Diğer yandan, kendisinin ne mok olduğunu bilen birçok kişiyi engellediği sosyal medya hesabından; ‘Ben işimin başındayım. Beni itibarsızlaştırmaya çalışan o…pu çocuklarına Kozlu’ya gelip etek giydireceğim’ şeklinde yazılarla aklı sıra klavye delikanlılığı yapıyor.    Sanki itibarı varmış ta bunu millet itibarsızlaştırıyormuş… Lan sahtekarın, üç kağıtçının, dolandırıcının mercedese de binse villada da otursa itibarı olur mu? Adam şerefsiz, sahtekâr, dolandırıcı da olsa, Kimsenin anasının, çoluğunun çocuğunun suçu günahı yok! Ancak  O……pu çocuğu kavramına bir açıklık getirmek gerekir; O… pu çocuğu kime denir? Kendisine güvenip, inanıp, adam yerine koyanı, kandırıp Uçan Daire satana, Yine Kendisine güvenip, inanıp, adam yerine koyup hatır çeki verip insanın çekini tefeciye kırdırıp, o insanı ailesi ile birlikte ateşe atana, Ha birde garip gureba dan çocuğunu AVM’de işe sokacağım diye bin lira, iki bin lira avanta alana. Sen gel hele buraya, Dolandırdıkların, parasını yiyerek enayi yerine koydukların seni bekliyor. Sen bunları yazana etek giydiremezsin ama, Dolandırdıkların parasını yiyerek enayi yerine koydukların sana Tanga Bikini giydirecek, çakma iş adamı sahtekar, dolandırıcı Kartonpiyerci.

Kozlu değil, 

Zonguldak değil, 

Ankara dolandırıcı, çakma iş adamı, sahtekar kartonpiyercinin manevralarını konuşuyor.

Haczedilen İş Makineleri,

Yatırımcısı olmadığı halde yatırımcısı gibi büyük inşaat projeleri önünde fotoğraf çektirip,

Lüks ofislerde fotoğraf çektirip, sosyal medyada paylaşarak kendine önemli iş adamı havası vermeye çalışan,

El konulan Mercedes’inde büyük iş bağlantılarına gittiği algısı yaratmak için, kara gözlüklü sakallı sosyal medya durum paylaşımları yapıp,

Hayal dünyasında kurtlar vadisini yaşayan,

Sosyal Medyada dürüstlük temalı, atarlı giderli sözler paylaşan,

Çakma iş adamı, sahtekâr, dolandırıcı kartonpiyerci kendini aşan dolandırıcılık hikâyesi ile memleketin gururu (!) olmayı başardı.

Herif, Kozlu ve Zonguldak’tan paralı, akıllı adamları Ankara’ya ayağına kadar getirtip,

Uçan daire (kendine ait olmayan) satmış!

Bunlar nasıl akıllı zengin iş adamı ki, bu şekilde dolandırılmış demeyin!

Öyle böyle değil… 

Daire satma işi filmlere konu olacak şekilde,

Organizasyon on numara beş yıldız!  

Hadi daire işini de geçin,

Karşılıksız çeklerle Zonguldak’ta marka olmuş tefecileri dolandırmış bizim çakma iş adamı, sahtekâr, dolandırıcı kartonpiyerci…

Bunu tanıyanlar, ‘la bunda  bu işlere yetecek akılda yok, beceride yok’ diyorlar.

Ama yanılıyorlar.

O öncedendi..

Angaraya gidip, gece alemlerine akmadan önce,

Türkiye’nin her tarafından gelen çakallarla, dolandırıcılık ortaklığı kurmadan önceydi!

Her şey açık seçik ortadayken,

Bu sahtekar, çakma iş adamı kartonpiyerci foyası ortaya çıkmışken,

Aklı sıra kendini aklamaya çalışıyor.

Bir yandan eş dostla haber gönderip, ‘Beni niye yazıyor benim onunla sorunum yok. Söyleyin bana dokunmasın’ diyor.

Diğer yandan, kendisinin ne mok olduğunu bilen birçok kişiyi engellediği sosyal medya hesabından;

‘Ben işimin başındayım. Beni itibarsızlaştırmaya çalışan o…pu çocuklarına Kozlu’ya gelip etek giydireceğim’ şeklinde yazılarla aklı sıra klavye delikanlılığı yapıyor.   

Sanki itibarı varmış ta bunu millet itibarsızlaştırıyormuş…

Lan sahtekarın, üç kağıtçının, dolandırıcının mercedese de binse villada da otursa itibarı olur mu?

Adam şerefsiz, sahtekâr, dolandırıcı da olsa,

Kimsenin anasının, çoluğunun çocuğunun suçu günahı yok!

Ancak  O……pu çocuğu kavramına bir açıklık getirmek gerekir;

O… pu çocuğu kime denir?

Kendisine güvenip, inanıp, adam yerine koyanı, kandırıp Uçan Daire satana,

Yine Kendisine güvenip, inanıp, adam yerine koyup hatır çeki verip insanın çekini tefeciye kırdırıp, o insanı ailesi ile birlikte ateşe atana,

Ha birde garip gureba dan çocuğunu AVM’de işe sokacağım diye bin lira, iki bin lira avanta alana.

Sen gel hele buraya,

Dolandırdıkların, parasını yiyerek enayi yerine koydukların seni bekliyor.

Sen bunları yazana etek giydiremezsin ama,

Dolandırdıkların parasını yiyerek enayi yerine koydukların sana Tanga Bikini giydirecek, çakma iş adamı sahtekar, dolandırıcı Kartonpiyerci.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.