Sitenin sağında bir giydirme reklam

SİVRİLER LİSESİ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Zonguldak 24.05.2018 - 20:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7702+ kez okundu.
 

SİVRİLER LİSESİ’NDE MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

  Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Sivriler Beldesinde eğitim veren Sivriler Lisesi’nde 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Menteşe, Kozlu Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Tuncay Korku, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı. Öğrencilerin gösteri ve sunumlarını ardından okulu derece ile bitirenlere başarı belgeleri takdim edildi.,(BKH)  

 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesine bağlı Sivriler Beldesinde eğitim veren Sivriler Lisesi’nde 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Menteşe, Kozlu Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Tuncay Korku, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.

Öğrencilerin gösteri ve sunumlarını ardından okulu derece ile bitirenlere başarı belgeleri takdim edildi.,(BKH)  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.