Sitenin sağında bir giydirme reklam

EN ANLAMLI ŞİİR

Kozlu 24.05.2018 - 19:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7775+ kez okundu.
 

EN ANLAMLI ŞİİR

  Zonguldak’ın Kozlu ilçesi, Kozlu Ortaokulu öğrencileri Afrin, El-Bab ve o bölgede mücadele eden güvenlik güçlerine şiirlerden oluşan kitapçık ve şiirlerini gönderdi… Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Keleş ve okul idarecileri bu anlamlı etkinlikte koca kalpli minikleri yalnız bırakmazken, sevgi ve minnettarlığın simgesi olan şiirleri Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Kozlu PTT Müdürü Meral Ertürk’e teslim edildi. Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya; “Zor zamanlarda millet olarak nasıl bir araya geldiğimizi göstermesi açısından çok önemli bir davranış. Ne mutlu bize ki böyle bir milletimiz var, ne mutlu bize ki bu hissiyatı yaşayan gencecik öğrencilerimiz var ve yine ne mutlu bize ki öğretmenlerimiz bu milli, manevi duyguları gençlerimize öğretiyor. Velilerimiz hassas. Tabi ki askerlerimiz, jandarmamız, polisimiz de ziyadesiyle bu sevgiyi, bu muhabbeti hak ediyor ve üzerine düşeni fazlasıyla gerçekleştiriyor. Ülkemizin birliği ve güvenliği için mücadele ederken şehit olan tüm asker, polis ve jandarmamıza Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


Zonguldak’ın Kozlu ilçesi, Kozlu Ortaokulu öğrencileri Afrin, El-Bab ve o bölgede mücadele eden güvenlik güçlerine şiirlerden oluşan kitapçık ve şiirlerini gönderdi…

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Seyfi Paça, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yakup Keleş ve okul idarecileri bu anlamlı etkinlikte koca kalpli minikleri yalnız bırakmazken, sevgi ve minnettarlığın simgesi olan şiirleri Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Kozlu PTT Müdürü Meral Ertürk’e teslim edildi.

Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya; “Zor zamanlarda millet olarak nasıl bir araya geldiğimizi göstermesi açısından çok önemli bir davranış. Ne mutlu bize ki böyle bir milletimiz var, ne mutlu bize ki bu hissiyatı yaşayan gencecik öğrencilerimiz var ve yine ne mutlu bize ki öğretmenlerimiz bu milli, manevi duyguları gençlerimize öğretiyor. Velilerimiz hassas. Tabi ki askerlerimiz, jandarmamız, polisimiz de ziyadesiyle bu sevgiyi, bu muhabbeti hak ediyor ve üzerine düşeni fazlasıyla gerçekleştiriyor. Ülkemizin birliği ve güvenliği için mücadele ederken şehit olan tüm asker, polis ve jandarmamıza Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.