Sitenin sağında bir giydirme reklam

KDZ.EREĞLİ VE DEVREK’TE BONUS RÜZGÂRI ESTİ

Ereğli 24.05.2018 - 19:42, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8165+ kez okundu.
 

KDZ.EREĞLİ VE DEVREK’TE BONUS RÜZGÂRI ESTİ

  Bonus Hoca olarak tanınan ünlü Eğitim Uzmanı Süleyman Beledioğlu Zonguldak’ın  Kdz. Ereğli ve Devrek İlçelerinde seminerler verdi. Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) ilk olarak 18 Mayıs Cuma günü Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi 11.ve 12. Sınıf öğrencileri ile sabah 10,30’da bir araya geldi. Kdz Ereğli Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda yaklaşık 50 dakika sınav stresi ile baş etme metodları ve yeni sınav sisteminde tercih yönetimi ile ilgili çok önemli bilgiler içeren sunum gerçekleştiren Bonus Hoca, ardından tüm öğrencilere başarı andı içirdi. Okul yönetimi ve öğrencilerin memnuniyeti ve coşkulu alkışlarının ardından Kdz. Ereğli’den ayrılan Beledioğlu, benzer bir seminer için Devrek’e hareket etti. Aynı gün saat:14.30’da Devrek Sebahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi Öğrencileri ile bir araya gelen Bonus Hoca’ya Üniversite adayı  11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin ilgisi burada da oldukça yoğun oldu. Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ve Devrek İlçelerinde gerçekleştirilen tanıtım etkinliklerinde Süleyman Beledioğlu’na(Bonus Hoca), Doğu Akdeniz Üniversitesi Ankara Ofisi Sorumlusu Ahmet Ümit Ünal ve Batı Karadeniz Tanıtım ve İrtibat Bürosu Sorumlusu Tansel Kardeş’te eşlik ettiler.(BKH)  

 

Bonus Hoca olarak tanınan ünlü Eğitim Uzmanı Süleyman Beledioğlu Zonguldak’ın  Kdz. Ereğli ve Devrek İlçelerinde seminerler verdi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin Türkiye Eğitim Danışmanı Süleyman Beledioğlu (Bonus Hoca) ilk olarak 18 Mayıs Cuma günü Kdz. Ereğli Anadolu Lisesi 11.ve 12. Sınıf öğrencileri ile sabah 10,30’da bir araya geldi. Kdz Ereğli Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda yaklaşık 50 dakika sınav stresi ile baş etme metodları ve yeni sınav sisteminde tercih yönetimi ile ilgili çok önemli bilgiler içeren sunum gerçekleştiren Bonus Hoca, ardından tüm öğrencilere başarı andı içirdi.

Okul yönetimi ve öğrencilerin memnuniyeti ve coşkulu alkışlarının ardından Kdz. Ereğli’den ayrılan Beledioğlu, benzer bir seminer için Devrek’e hareket etti.

Aynı gün saat:14.30’da Devrek Sebahat-Cemil Ulupınar Fen Lisesi Öğrencileri ile bir araya gelen Bonus Hoca’ya Üniversite adayı  11 ve 12. Sınıf öğrencilerinin ilgisi burada da oldukça yoğun oldu.

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ve Devrek İlçelerinde gerçekleştirilen tanıtım etkinliklerinde Süleyman Beledioğlu’na(Bonus Hoca), Doğu Akdeniz Üniversitesi Ankara Ofisi Sorumlusu Ahmet Ümit Ünal ve Batı Karadeniz Tanıtım ve İrtibat Bürosu Sorumlusu Tansel Kardeş’te eşlik ettiler.(BKH)  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.