Sitenin sağında bir giydirme reklam

AV. SELAY KARDEŞ’E ÇOK ÖZEL ZİYARET

Gündem 17.05.2018 - 13:22, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7931+ kez okundu.
 

AV. SELAY KARDEŞ’E ÇOK ÖZEL ZİYARET

Geçtiğimiz hafta sonu Kozlu’nun ilk Avukatlık Bürosu’nu açan Zonguldak Barosu Avukatlarından Selay Kardeş’in çok Özel bir ziyaretçisi oldu.Önceden planlanmış programı nedeniyle Kardeş’in Avukatlık Bürosu açılışına katılamayan Zonguldak Barosu Başkanı Özel Eroğlu, Avukat Selay Kardeş’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.Avukat Selay Kardeş Zonguldak Barosu Başkanı Av. Özel Eroğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mesleğe girişinden itibaren kendisine emeği ve desteğini esirgemeyen Eroğlu’na teşekkürlerini ifade etti.


Geçtiğimiz hafta sonu Kozlu’nun ilk Avukatlık Bürosu’nu açan Zonguldak Barosu Avukatlarından Selay Kardeş’in çok Özel bir ziyaretçisi oldu.
Önceden planlanmış programı nedeniyle Kardeş’in Avukatlık Bürosu açılışına katılamayan Zonguldak Barosu Başkanı Özel Eroğlu, Avukat Selay Kardeş’i ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Avukat Selay Kardeş Zonguldak Barosu Başkanı Av. Özel Eroğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mesleğe girişinden itibaren kendisine emeği ve desteğini esirgemeyen Eroğlu’na teşekkürlerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.