Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALPARSLAN ORTAOKULU’NDA MESLEK TANITIM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kozlu 17.05.2018 - 13:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7365+ kez okundu.
 

ALPARSLAN ORTAOKULU’NDA MESLEK TANITIM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eğitim-öğretim veren Alparslan Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencilerine çeşitli mesleklerde çalışanlar tarafından Kozlu Anadolu Lisesi Övünç Gürsoy Konferans Salonu’nda mesleki tanıtım yapıldı. Öğrencilerin meslekler hakkında bilgi sahibi olmaları ve devam edecekleri lise konusunda gelecekte seçecekleri mesleklere yönelik doğru kararlar almaları amacıyla düzenlenen etkinlikte konuk olan çeşitli meslek dallarında uzman kişiler ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencileri, öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardılar, meslekleri ile ilgili bilinmeyenleri öğrencilerle paylaştılar.Meslek tanıtım etkinliğine katılanlar şöyle:BEÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 2’nci sınıf öğrencileri Yağmur Kiraz ve Osman Kara, BEÜ Psikoloji Bölümü 2’nci sınıf öğrencileri Berrin Demirbaş ve Alper Kağan Aydoğan, BEÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Mehmet Ali Fatmaoğulları, BEÜ Eczacılık Fakültesi 2’nci sınıf öğrencileri Amine Ülkü Şahan ve Şekip Eryılmaz, BEÜ Makine Mühendisliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Damla Özdemir, Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Baş Polis Memuru Cengiz Sarı, Site Eczanesi Sahibi Eczacı Gülten Gürsoy, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Eczacılık Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ayten Gürsoy, Maden Mühendisi (Zonguldak Maden Müzesi Kurucusu) Ekrem Murat Zaman, Batı Karadeniz Gazetesi Sahibi Gazeteci Tansel Kardeş, Avukat Selay Kardeş, Level Hastanesi’nden Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı Dr. Utku Doğan, Level Hastanesi’nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sibel Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden Psikolog Melis Ağartan, İşadamı Cengiz Gürleyen.Kozlu Alparslan Ortaokulu Müdür Kadir Murat Daye, yaptığı açıklamada, “Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırıp öğrencilerimizi bilgilendiren, tecrübelerini aktaran tüm konuklarımıza Alparslan Ortaokulu olarak teşekkür ediyoruz. Meslek tanıtım etkinliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen okulumuz öğretmenlerinden Handan Azap, Ayşegül İnce, Zeynep Demir, Ferah Sevindik ve Fatma Tavukcu’ya da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde eğitim-öğretim veren Alparslan Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencilerine çeşitli mesleklerde çalışanlar tarafından Kozlu Anadolu Lisesi Övünç Gürsoy Konferans Salonu’nda mesleki tanıtım yapıldı. Öğrencilerin meslekler hakkında bilgi sahibi olmaları ve devam edecekleri lise konusunda gelecekte seçecekleri mesleklere yönelik doğru kararlar almaları amacıyla düzenlenen etkinlikte konuk olan çeşitli meslek dallarında uzman kişiler ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) öğrencileri, öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardılar, meslekleri ile ilgili bilinmeyenleri öğrencilerle paylaştılar.
Meslek tanıtım etkinliğine katılanlar şöyle:
BEÜ Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 2’nci sınıf öğrencileri Yağmur Kiraz ve Osman Kara, BEÜ Psikoloji Bölümü 2’nci sınıf öğrencileri Berrin Demirbaş ve Alper Kağan Aydoğan, BEÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Mehmet Ali Fatmaoğulları, BEÜ Eczacılık Fakültesi 2’nci sınıf öğrencileri Amine Ülkü Şahan ve Şekip Eryılmaz, BEÜ Makine Mühendisliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Damla Özdemir, Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Baş Polis Memuru Cengiz Sarı, Site Eczanesi Sahibi Eczacı Gülten Gürsoy, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Eczacılık Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Ayten Gürsoy, Maden Mühendisi (Zonguldak Maden Müzesi Kurucusu) Ekrem Murat Zaman, Batı Karadeniz Gazetesi Sahibi Gazeteci Tansel Kardeş, Avukat Selay Kardeş, Level Hastanesi’nden Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı Dr. Utku Doğan, Level Hastanesi’nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Sibel Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nden Psikolog Melis Ağartan, İşadamı Cengiz Gürleyen.
Kozlu Alparslan Ortaokulu Müdür Kadir Murat Daye, yaptığı açıklamada, “Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırıp öğrencilerimizi bilgilendiren, tecrübelerini aktaran tüm konuklarımıza Alparslan Ortaokulu olarak teşekkür ediyoruz. Meslek tanıtım etkinliğinin gerçekleşmesinde emeği geçen okulumuz öğretmenlerinden Handan Azap, Ayşegül İnce, Zeynep Demir, Ferah Sevindik ve Fatma Tavukcu’ya da ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.