Sitenin sağında bir giydirme reklam

AYAN KGC’Yi ZiYARET ETTi

Kozlu 17.05.2018 - 13:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7320+ kez okundu.
 

AYAN KGC’Yi ZiYARET ETTi

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı ve Milletvekili A. Adayı Hamdi Ayan seçim çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor.Kamuoyu tarafından kesinleşecek listede birinci sıra adaylığına kesin gözüyle bakılan Ayan seçim çalışmalarını da aynı motivasyonla gerçekleştiriyor.15 Mayıs Pazartesi günü ziyaretlerine Kozlu İlçesinde emekli olduğu TTK Kurumu Kozlu Müessese Müdürlüğündeki maden işçilerini ziyaret ederek başlayan MHP adayı, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından ilçedeki basın kuruluşlarını ziyaret etti.Ardından Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Hamdi Ayan ve ekibi, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş ile görüşerek partisinin Zonguldak ile ilgili proje ve seçim kampanyaları hakkında bilgi vererek basının desteğini yanında görmek istediğini dile getirdi.Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi dileklerinde bulundu. Zonguldak’ın sorunlarının çözülmeyecek sorunlar olmadığını dile getiren KGC başkanı Kardeş, çözüm için sorunları bilen, Zonguldak’ta yaşayan siyasetçilerin TBMM’de Zonguldak’ı temsil etmeleri gerektiğine vurgu yaptı.(BKH)

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı ve Milletvekili A. Adayı Hamdi Ayan seçim çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor.
Kamuoyu tarafından kesinleşecek listede birinci sıra adaylığına kesin gözüyle bakılan Ayan seçim çalışmalarını da aynı motivasyonla gerçekleştiriyor.
15 Mayıs Pazartesi günü ziyaretlerine Kozlu İlçesinde emekli olduğu TTK Kurumu Kozlu Müessese Müdürlüğündeki maden işçilerini ziyaret ederek başlayan MHP adayı, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin ardından ilçedeki basın kuruluşlarını ziyaret etti.
Ardından Kozlu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Hamdi Ayan ve ekibi, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş ile görüşerek partisinin Zonguldak ile ilgili proje ve seçim kampanyaları hakkında bilgi vererek basının desteğini yanında görmek istediğini dile getirdi.
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi dileklerinde bulundu. Zonguldak’ın sorunlarının çözülmeyecek sorunlar olmadığını dile getiren KGC başkanı Kardeş, çözüm için sorunları bilen, Zonguldak’ta yaşayan siyasetçilerin TBMM’de Zonguldak’ı temsil etmeleri gerektiğine vurgu yaptı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.