Sitenin sağında bir giydirme reklam

MECLİSİN GÜNDEMİ VİYADÜK OLDU

Kozlu 17.05.2018 - 12:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7276+ kez okundu.
 

MECLİSİN GÜNDEMİ VİYADÜK OLDU

Kozlu Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Şükrü Altuntaş başkanlığında, Mayıs/2018 dönemi ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Yoğun gündemin en dikkat çekici teklifi ise, Kozlu’ya yapılması planlanan viyadük oldu. Teklif, oybirliğiyle İmar Komisyonu’na gönderildi.Kozlu Belediyesi Mayıs/2018 dönemi ikinci birleşimi yoğun bir gündemle toplandı. 1. Başkanvekili Şükrü Altuntaş başkanlığındaki Meclis’te 22 teklif maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara oybirliğiyle gönderildi. Teklifler arasında en dikkat çekeni ise, Kozlu’da bir süre önce başlayan ve halen devam eden kot yükseltme ve kavşak düzenleme çalışmalarının tamamlayıcısı viyadük oldu.Kozlu Belediyesi Çalışma Yönetmeliğiyle ilgili toplam 14 teklif detaylı görüşülmek üzere, Karma Komisyonu’na oybirliğiyle gönderildi.Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün ‘Katı Atık Bedelleri’yle ilgili teklifi de yine oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na havale edildi.İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün ‘Mahalle Taksimatı’yla ilgili, Güney Mahallesi ile Taşbaca Mahallesi sınırlarında kalan yerleşim yerlerinin belirlenmesiyle ilgili teklifte İmar ve Karma komisyonlarına oybirliğiyle gönderildi.Fen İşleri Müdürlüğü’nün ‘Viyadük Yapılması’yla ilgili talebi de, İmar Komisyonu’na oybirliğiyle gönderildi.

Kozlu Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Şükrü Altuntaş başkanlığında, Mayıs/2018 dönemi ikinci birleşimini gerçekleştirdi. Yoğun gündemin en dikkat çekici teklifi ise, Kozlu’ya yapılması planlanan viyadük oldu. Teklif, oybirliğiyle İmar Komisyonu’na gönderildi.
Kozlu Belediyesi Mayıs/2018 dönemi ikinci birleşimi yoğun bir gündemle toplandı. 1. Başkanvekili Şükrü Altuntaş başkanlığındaki Meclis’te 22 teklif maddesi görüşülerek ilgili komisyonlara oybirliğiyle gönderildi. Teklifler arasında en dikkat çekeni ise, Kozlu’da bir süre önce başlayan ve halen devam eden kot yükseltme ve kavşak düzenleme çalışmalarının tamamlayıcısı viyadük oldu.
Kozlu Belediyesi Çalışma Yönetmeliğiyle ilgili toplam 14 teklif detaylı görüşülmek üzere, Karma Komisyonu’na oybirliğiyle gönderildi.
Kozlu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün ‘Katı Atık Bedelleri’yle ilgili teklifi de yine oybirliğiyle Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün ‘Mahalle Taksimatı’yla ilgili, Güney Mahallesi ile Taşbaca Mahallesi sınırlarında kalan yerleşim yerlerinin belirlenmesiyle ilgili teklifte İmar ve Karma komisyonlarına oybirliğiyle gönderildi.
Fen İşleri Müdürlüğü’nün ‘Viyadük Yapılması’yla ilgili talebi de, İmar Komisyonu’na oybirliğiyle gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.