Sitenin sağında bir giydirme reklam

KGC’YE İYİ ZİYARET

Gündem 17.05.2018 - 12:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7819+ kez okundu.
 

KGC’YE İYİ ZİYARET

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve 27. Dönem Milletvekili A. Adayı Ragıp Bayraktar, beraberinde İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu, Kozlu İlçe başkanı Kerem Kazan ile Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ramazan Doruk birlikte Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’i ziyaret etti.Bayraktar ve beraberindeki İyi Parti Heyeti 24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri ile ilgili partilerinin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.Milletvekili A.Adayı Ragıp Bayraktar yılardır Zonguldak’ta yaşayan ve ticaret yapan bir siyasetçi olarak Zonguldak’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi bildiğini dile getirerek, 24 Haziran’dan sonra yıllarca Ankara tarafından unutulan ihmal edilen Zonguldak’ın yeniden hatırlanacağını ifade etti.Zonguldak’ın eski iyi günlerine dönmesi istihdam ve merkezi hükümetin yatırımlarından yeniden yeterince faydalanabilmesi için 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve iyi parti kadrolarına destek verilmesi gerektiğine vurgu yapan Bayraktar, Zonguldak’ı Ankara’da temsil etmek için Hemşerilerimden yetki istiyorum dedi.Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimler için geri kalan sürede, kardeşlik ve huzur ortamının bozulmasına izin vermeden, demokratik bir seçim yarışı süreci olması temennisinde bulundu. (BKH)

İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve 27. Dönem Milletvekili A. Adayı Ragıp Bayraktar, beraberinde İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu, Kozlu İlçe başkanı Kerem Kazan ile Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Ramazan Doruk birlikte Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş’i ziyaret etti.
Bayraktar ve beraberindeki İyi Parti Heyeti 24 Haziran 2018 günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri ile ilgili partilerinin çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Milletvekili A.Adayı Ragıp Bayraktar yılardır Zonguldak’ta yaşayan ve ticaret yapan bir siyasetçi olarak Zonguldak’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi bildiğini dile getirerek, 24 Haziran’dan sonra yıllarca Ankara tarafından unutulan ihmal edilen Zonguldak’ın yeniden hatırlanacağını ifade etti.
Zonguldak’ın eski iyi günlerine dönmesi istihdam ve merkezi hükümetin yatırımlarından yeniden yeterince faydalanabilmesi için 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ve iyi parti kadrolarına destek verilmesi gerektiğine vurgu yapan Bayraktar, Zonguldak’ı Ankara’da temsil etmek için Hemşerilerimden yetki istiyorum dedi.
Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Batı Karadeniz Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tansel Kardeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimler için geri kalan sürede, kardeşlik ve huzur ortamının bozulmasına izin vermeden, demokratik bir seçim yarışı süreci olması temennisinde bulundu. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.