Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fatih Çakır Kozlu’dan destek istedi?

Kozlu 03.05.2018 - 17:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6971+ kez okundu.
 

Fatih Çakır Kozlu’dan destek istedi?

Fatih Çakır Kozlu’dan destek istedi?
  AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı Fatih Çakır Kozlu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek yapılacak temayül yoklaması öncesinde Kozlu İlçe Teşkilatı’ndan destek istedi. Ziyaret sırasında AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve İl Genel Başkanı Necdet Karaveli ile AKP’li Kozlu İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Açıkgöz’ de hazır bulundu. Samimi bir sohbet havası içerisinde gerçekleşen ziyarette iki dönemdir yürüttüğü Ereğli ilçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Aday adayı olan Fatih Çakır, Zonguldak için yapılamayanları yapmak için hizmete talip olduğunu dile getirerek, Kozlu’dan destek istedi. 
Fatih Çakır Kozlu’dan destek istedi?

 

AKP Zonguldak Milletvekili aday adayı Fatih Çakır Kozlu İlçe Teşkilatını ziyaret ederek yapılacak temayül yoklaması öncesinde Kozlu İlçe Teşkilatı’ndan destek istedi.

Ziyaret sırasında AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve İl Genel Başkanı Necdet Karaveli ile AKP’li Kozlu İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Açıkgöz’ de hazır bulundu. Samimi bir sohbet havası içerisinde gerçekleşen ziyarette iki dönemdir yürüttüğü Ereğli ilçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Aday adayı olan Fatih Çakır, Zonguldak için yapılamayanları yapmak için hizmete talip olduğunu dile getirerek, Kozlu’dan destek istedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.