Sitenin sağında bir giydirme reklam

SOSYETEYE BAHAR GELDİ

Kozlu 19.04.2018 - 01:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7799+ kez okundu.
 

SOSYETEYE BAHAR GELDİ

  ‘Sosyete Pazarı çevresi Kamyon,Otobüs ve Tır’ların park işgalinde’ Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile Pazar Günleri Kozlu’da hizmet veren Sosyete Pazarı hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyen kadınların ilgi odağı oldu.     Zonguldak dışından da birçok pazarcı esnafının katıldığı ve her Pazar günü panayır havasında geçen Sosyete Pazarı günlerinde pazarcı esnafı piyasaların sıkıntıda olmasına rağmen kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Ayrıca Pazar Esnafları, pazar etrafındaki alanın kamyon, tır ve otobüsler tarafından park yeri olarak işgal edildiğini, bu durumun Pazar günleri alışveriş için Kozlu Sosyete Pazarını tercih eden araçları ile uzaktan gelen müşterileri sıkıntıya soktuğunu ifade ederek Belediye ve Emniyet ekiplerinden sorunun çözümü konusunda destek beklediklerini ifade ettiler.(BKH)

 

‘Sosyete Pazarı çevresi Kamyon,Otobüs ve Tır’ların park işgalinde’

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile Pazar Günleri Kozlu’da hizmet veren Sosyete Pazarı hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyen kadınların ilgi odağı oldu.    

Zonguldak dışından da birçok pazarcı esnafının katıldığı ve her Pazar günü panayır havasında geçen Sosyete Pazarı günlerinde pazarcı esnafı piyasaların sıkıntıda olmasına rağmen kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Ayrıca Pazar Esnafları, pazar etrafındaki alanın kamyon, tır ve otobüsler tarafından park yeri olarak işgal edildiğini, bu durumun Pazar günleri alışveriş için Kozlu Sosyete Pazarını tercih eden araçları ile uzaktan gelen müşterileri sıkıntıya soktuğunu ifade ederek Belediye ve Emniyet ekiplerinden sorunun çözümü konusunda destek beklediklerini ifade ettiler.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.