Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yasemin öğretmenin çağrısına kulak verdiler

Gündem 16.04.2018 - 17:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7315+ kez okundu.
 

Yasemin öğretmenin çağrısına kulak verdiler

Zonguldak Kent Konseyi Eğitim ve Çocuk Çalışma Grubuyla birlikte gerçekleştirdiği çalışma sonucu Mardin Dargeçit ilçesi Altınoluk köyü ilkokulunda görev yapan Devrekli öğretmen Yasemin Kılıç’ın çağrısı üzerine yeni oluşturacakları kitaplık için toplanan kitaplar Dargeçit’e ulaştırıldı. Mardin Dargeçit ilçesi Altınoluk köyüne gönderilen kitaplar ilçe Emniyet Amirliği tarafından okula teslim edildi. Yaklaşık 15 koli kitabın ulaştırılmasında destek veren Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, şöyle dedi: “Kitapların okulumuza ulaştırılması konusunda Dargeçit Emniyet Amirliği ile irtibatımızı sağlayarak yardımcı olan Emniyet Müdürümüz Metin Turanlı’ya ve emeği geçen Eğitim ve Çocuk Çalışma grubumuza teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi olarak özellikle ilimiz kırsalındaki köy okullarımıza bu tür yardımlarımız ve onlarla gerçekleştireceğimiz sosyal faaliyetlerimizde devam edecektir.” 

Zonguldak Kent Konseyi Eğitim ve Çocuk Çalışma Grubuyla birlikte gerçekleştirdiği çalışma sonucu Mardin Dargeçit ilçesi Altınoluk köyü ilkokulunda görev yapan Devrekli öğretmen Yasemin Kılıç’ın çağrısı üzerine yeni oluşturacakları kitaplık için toplanan kitaplar Dargeçit’e ulaştırıldı. 
Mardin Dargeçit ilçesi Altınoluk köyüne gönderilen kitaplar ilçe Emniyet Amirliği tarafından okula teslim edildi. Yaklaşık 15 koli kitabın ulaştırılmasında destek veren Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, şöyle dedi: 
“Kitapların okulumuza ulaştırılması konusunda Dargeçit Emniyet Amirliği ile irtibatımızı sağlayarak yardımcı olan Emniyet Müdürümüz Metin Turanlı’ya ve emeği geçen Eğitim ve Çocuk Çalışma grubumuza teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi olarak özellikle ilimiz kırsalındaki köy okullarımıza bu tür yardımlarımız ve onlarla gerçekleştireceğimiz sosyal faaliyetlerimizde devam edecektir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.