Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOMİSYON ÜYELİKLERİ SEÇİMİ GERÇEKLEŞTİ

Gündem 04.04.2018 - 21:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6947+ kez okundu.
 

KOMİSYON ÜYELİKLERİ SEÇİMİ GERÇEKLEŞTİ

  Kozlu Belediyesi Nisan Ayı olağan Belediye Meclis Toplantısı birinci oturumu 2 Nisan Pazartesi günü Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. 22 Gündem maddesinin görüşüldüğü Nisan Ayı birinci toplantısında Meclis İhtisas Komisyonları üye seçimi de gerçekleştirildi. TAHSİN İLE HİKMET ERDİ MURADINA Önceki yıl yapılan ihtisas komisyonu seçiminde Başkan Yılmaz’ın istemesine rağmen parti içi muhalefet ile karşılaşan ve daimi encümene seçilemeyen Ak Partili Meclis Üyeleri Tahsin Karaarslan ve Hikmet Aydın bu yıl herhangi bir muhalefet ve tepki ile karşılaşmayarak daimi encümene seçildiler. MİMARSIZ İMAR İmar Komisyonu üyeliğine konunun uzmanlarından olan eski Belediye Başkanı CHP’li Meclis üyesi Hüdai Dökmeci oy birliği ile seçilirken, Ak Partinin Mimar Meclis Üyesi Erşen Baloğlu’nun imar komisyonuna aday gösterilmeyerek Ak Parti’nin CHP’den transferi Halil Ardıç ve Recep Geredeli’nin imar komisyonuna seçilmesi kamuoyunda tepki şile karşılandı.  KREDİ TALEPLERİ, KAMULAŞTIRMA;AKILLI SU SAYACI VE KADASTRO ÇALIŞMALARI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ Trafik Komisyonu Üyeliklerine Şükrü Altuntaş-Mehtap Emral- Ali Salcı seçildi. İLBANK’tan kredi alınması talebi oy birliğiyle Bütçe Komisyonuna havale edildi. Akıllı Su Sayaçlarına  ‘’Abonelik’’ ile ‘’Hizmet Bedeli’’ hakkındaki talepler  Bütçe ve Karma Komisyonuna, ‘’Kadastro Çalışmaları için Bilirkişi Seçimi’’ İmar ve Karma Komisyonuna, öküşne mevkiindeki ‘’ Karayolu Kamulaştırma Koridoru’’ hakkındaki talep İmar-Bütçe-Trafik komisyonuna, imarla ilgili ‘’itiraz’’ talepleri İmar Komisyonuna, ‘’Güney mahallesi eski 33 ada 107 nolu parsel, yeni 283 ada 2 nolu parselin devri’’ hakkındaki talep İmar ve Bütçe Komisyonuna, Fatih mahallesi 177 ada 28 nolu parselin ‘’Plan Notu Değişikliği’’ İmar Komisyonuna, ‘’Protokoller’’ ile ilgili talep İmar-Bütçe-Karma Komisyonuna, ‘’İşyerinin Kiralanması’’ ile ilgili talep Bütçe ve Karma Komisyonuna ve İmarla ilgili 3131/873 sayılı ‘’İtiraz’’ oy birliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi. Toplantı sonunda gündem maddeleriyle ilgili alınan kararların tamamı oy birliğiyle kabul edildi.

 

Kozlu Belediyesi Nisan Ayı olağan Belediye Meclis Toplantısı birinci oturumu 2 Nisan Pazartesi günü Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

22 Gündem maddesinin görüşüldüğü Nisan Ayı birinci toplantısında Meclis İhtisas Komisyonları üye seçimi de gerçekleştirildi.

TAHSİN İLE HİKMET ERDİ MURADINA

Önceki yıl yapılan ihtisas komisyonu seçiminde Başkan Yılmaz’ın istemesine rağmen parti içi muhalefet ile karşılaşan ve daimi encümene seçilemeyen Ak Partili Meclis Üyeleri Tahsin Karaarslan ve Hikmet Aydın bu yıl herhangi bir muhalefet ve tepki ile karşılaşmayarak daimi encümene seçildiler.

MİMARSIZ İMAR

İmar Komisyonu üyeliğine konunun uzmanlarından olan eski Belediye Başkanı CHP’li Meclis üyesi Hüdai Dökmeci oy birliği ile seçilirken, Ak Partinin Mimar Meclis Üyesi Erşen Baloğlu’nun imar komisyonuna aday gösterilmeyerek Ak Parti’nin CHP’den transferi Halil Ardıç ve Recep Geredeli’nin imar komisyonuna seçilmesi kamuoyunda tepki şile karşılandı. 

KREDİ TALEPLERİ, KAMULAŞTIRMA;AKILLI SU SAYACI VE KADASTRO ÇALIŞMALARI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

Trafik Komisyonu Üyeliklerine Şükrü Altuntaş-Mehtap Emral- Ali Salcı seçildi. İLBANK’tan kredi alınması talebi oy birliğiyle Bütçe Komisyonuna havale edildi. Akıllı Su Sayaçlarına  ‘’Abonelik’’ ile ‘’Hizmet Bedeli’’ hakkındaki talepler  Bütçe ve Karma Komisyonuna, ‘’Kadastro Çalışmaları için Bilirkişi Seçimi’’ İmar ve Karma Komisyonuna, öküşne mevkiindeki ‘’ Karayolu Kamulaştırma Koridoru’’ hakkındaki talep İmar-Bütçe-Trafik komisyonuna, imarla ilgili ‘’itiraz’’ talepleri İmar Komisyonuna, ‘’Güney mahallesi eski 33 ada 107 nolu parsel, yeni 283 ada 2 nolu parselin devri’’ hakkındaki talep İmar ve Bütçe Komisyonuna, Fatih mahallesi 177 ada 28 nolu parselin ‘’Plan Notu Değişikliği’’ İmar Komisyonuna, ‘’Protokoller’’ ile ilgili talep İmar-Bütçe-Karma Komisyonuna, ‘’İşyerinin Kiralanması’’ ile ilgili talep Bütçe ve Karma Komisyonuna ve İmarla ilgili 3131/873 sayılı ‘’İtiraz’’ oy birliğiyle İmar Komisyonuna havale edildi. Toplantı sonunda gündem maddeleriyle ilgili alınan kararların tamamı oy birliğiyle kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.