Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÜLKÜ OCAKLARININ UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE TOPLANTILARI DEVEM EDİYOR

Gündem 04.04.2018 - 21:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7118+ kez okundu.
 

ÜLKÜ OCAKLARININ UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE TOPLANTILARI DEVEM EDİYOR

  Ülkü Ocakları Kozlu İlçe Başkanlığının düzenlediği uyuşturucuyla  mücadele amaçlı düzenlediği toplantıların ikincisi gerçekleştirildi. Halkı bilinçlendirmek amaçlı toplantıların ikincisi Topbaşı Attila İlkokulu bahçesinde 1 Nisan 2018 Pazar günü saat 18.00’de yapıldı. Mhp Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever “Uyuşturucu ile mücadele etmenin yolu velilerden başlaması gerekir.Velilerin çocuklarını yakından takip etmeleri gerekir.Zira ACININ RENGİ YOKTUR.dedi. Yaptığı konuşmanın ardından Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Talha Tekin de aynı uyarılarda bulundu.Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı recep Yavuz ise “Bu Ülkede yaşamanın bir bedeli var.Gençlerimizi uyuşturucu tuzağına düşmekten kurtarmak hepimizin görevidir.Herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır.Burada ailelere ve devletimize büyük görevler düşmektedir,diyerek halkın da bu konuda bilinçlenmesi gerekmektedir.”dedi Son olarak Uyuşturucudan hayatları kaybeden Yasin Çarşambalı’nnı babası Adem Çarşambalı “Ben gencecik yaşta oğlumu kaybettim. Başka gençler de bu yolda heba olmasınlar.Ne gerekiyorsa yapılsın.”dedi.Ardından Merhum Erdinç demir’in babası Veysel Demir de;”Ben oğlumun bu illetten kurtarılması için her yere başvurdum.Hatta AMATEM’e yatırılmasını istedim.Gerek yok ayakta tedavi yeterli dediler.Ne oldu Ateş düştüğü yeri yaktı.”dedi. Toplantıya Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Recep Yavuz,Ülkü Ocakları Kozlu İlçe Başkanı Talha Tekin,MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever,MHP İlçe başkan Yardımcısı Batıkan Yoğurtçu,MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir,Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatından Hafize Bozacıoğlu,Ak Parti Belediye Meclis üyesi Necati Bozkurt,Merkez Mahallesi Muhtar adayı Muhammed Yarbaşı ile geçtiğimiz aylarda uyuşturucudan hayatlarını kaybeden Erdinç Demir ve Yasin Çarşambalı’nın babaları ve mahalle halkı katıldılar. Toplantının ardından Mhp İlçe Başkanı Murat Gülsever,Yardımcısı Batıkan Yoğurtçu,Ülkü Ocakları İl Başkanı Recep Yavuz,İlçe Başkanı  Talha Tekin  uyuşturucudan hayatlarını kaybeden gençlerin evlerine ziyarette bulundular.(BKH)

 

Ülkü Ocakları Kozlu İlçe Başkanlığının düzenlediği uyuşturucuyla  mücadele amaçlı düzenlediği toplantıların ikincisi gerçekleştirildi.

Halkı bilinçlendirmek amaçlı toplantıların ikincisi Topbaşı Attila İlkokulu bahçesinde 1 Nisan 2018 Pazar günü saat 18.00’de yapıldı.

Mhp Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever “Uyuşturucu ile mücadele etmenin yolu velilerden başlaması gerekir.Velilerin çocuklarını yakından takip etmeleri gerekir.Zira ACININ RENGİ YOKTUR.dedi. Yaptığı konuşmanın ardından Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Talha Tekin de aynı uyarılarda bulundu.Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı recep Yavuz ise “Bu Ülkede yaşamanın bir bedeli var.Gençlerimizi uyuşturucu tuzağına düşmekten kurtarmak hepimizin görevidir.Herkes üzerine düşeni yapmak zorundadır.Burada ailelere ve devletimize büyük görevler düşmektedir,diyerek halkın da bu konuda bilinçlenmesi gerekmektedir.”dedi

Son olarak Uyuşturucudan hayatları kaybeden Yasin Çarşambalı’nnı babası Adem Çarşambalı “Ben gencecik yaşta oğlumu kaybettim. Başka gençler de bu yolda heba olmasınlar.Ne gerekiyorsa yapılsın.”dedi.Ardından Merhum Erdinç demir’in babası Veysel Demir de;”Ben oğlumun bu illetten kurtarılması için her yere başvurdum.Hatta AMATEM’e yatırılmasını istedim.Gerek yok ayakta tedavi yeterli dediler.Ne oldu Ateş düştüğü yeri yaktı.”dedi. Toplantıya Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Recep Yavuz,Ülkü Ocakları Kozlu İlçe Başkanı Talha Tekin,MHP Kozlu İlçe Başkanı Murat Gülsever,MHP İlçe başkan Yardımcısı Batıkan Yoğurtçu,MHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir,Ak Parti Kozlu İlçe Teşkilatından Hafize Bozacıoğlu,Ak Parti Belediye Meclis üyesi Necati Bozkurt,Merkez Mahallesi Muhtar adayı Muhammed Yarbaşı ile geçtiğimiz aylarda uyuşturucudan hayatlarını kaybeden Erdinç Demir ve Yasin Çarşambalı’nın babaları ve mahalle halkı katıldılar.

Toplantının ardından Mhp İlçe Başkanı Murat Gülsever,Yardımcısı Batıkan Yoğurtçu,Ülkü Ocakları İl Başkanı Recep Yavuz,İlçe Başkanı  Talha Tekin  uyuşturucudan hayatlarını kaybeden gençlerin evlerine ziyarette bulundular.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.