Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ BAŞDAĞ KGC’Nİ ZİYARET ETTİ

Gündem 30.03.2018 - 13:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7833+ kez okundu.
 

KOZLU GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İLÇE MÜDÜRÜ BAŞDAĞ KGC’Nİ ZİYARET ETTİ

  Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ beraberinde Gençlik Merkezi liderleri Serdar Özada ve Gülden Güngör ile birlikte Kozlu Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti. Ziyarette Kozlu Gençlik Merkezinin faaliyetlerine dair bilgi veren Müdür Başdağ, Kozlu Gençlik Merkezinin genellikle eğitim ve kültür alanında birçok faaliyetinin devam ettiğini, faaliyetlerinin bir bölümünde toplumda farkındalık yaratmak amaçlı olduğunu dile getirdi. Başdağ faaliyetlerini kamuoyuna ulaştırmada yerel basını ve etkisini çok önemsediklerine dikkat çekerek,  çok yakında kamuoyunda büyük takdir ve beğeni ile karşılayacağını ümit ettiği ve Kozlu’nun tanıtımına büyük katkısı olacak bir faaliyetle gündeme geleceğinin de tüyosunu vermekten geri durmadı. Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlu’nun tanıtımı ve gençlerin gelişimine yönelik her türlü eğitim ve tanıtım faaliyetine koşulsuz olarak destek vereceklerini ifade etti.(BKH)

 

Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ beraberinde Gençlik Merkezi liderleri Serdar Özada ve Gülden Güngör ile birlikte Kozlu Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.

Ziyarette Kozlu Gençlik Merkezinin faaliyetlerine dair bilgi veren Müdür Başdağ, Kozlu Gençlik Merkezinin genellikle eğitim ve kültür alanında birçok faaliyetinin devam ettiğini, faaliyetlerinin bir bölümünde toplumda farkındalık yaratmak amaçlı olduğunu dile getirdi.

Başdağ faaliyetlerini kamuoyuna ulaştırmada yerel basını ve etkisini çok önemsediklerine dikkat çekerek,  çok yakında kamuoyunda büyük takdir ve beğeni ile karşılayacağını ümit ettiği ve Kozlu’nun tanıtımına büyük katkısı olacak bir faaliyetle gündeme geleceğinin de tüyosunu vermekten geri durmadı.

Kozlu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Tansel Kardeş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kozlu’nun tanıtımı ve gençlerin gelişimine yönelik her türlü eğitim ve tanıtım faaliyetine koşulsuz olarak destek vereceklerini ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.