Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ORTAOKULU’NUN MİNYATÜR ESERLER SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Eğitim 28.03.2018 - 20:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8208+ kez okundu.
 

KOZLU ORTAOKULU’NUN MİNYATÜR ESERLER SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’ndeki Kozlu Ortaokulu öğrencilerinin açtığı minyatür sergisi büyük ilgi gördü
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’ndeki Kozlu Ortaokulu öğrencilerinin açtığı minyatür sergisi büyük ilgi gördü. Kozlu Ortaokulu öğrencileri Türkiye’ nin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla hazırladıkları minyatür eserler sergisine çevre okul öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra veliler de büyük ilgi gösterdiler. Öğrencilerinin hazırladıkları Minyatür Eserler sergisi ile birlikte okullarının tanıtımına da büyük katkı sağladıklarını dile getiren Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku, ‘Bu vesile il öğrencilerimiz hem yeteneklerini ortaya koyarken hem de Türk kültürünü yansıtan tarihi nesnelerin de  sergilendiği projede görsel bir zenginlik oluştu. Sergiyi gezen öğrenci ve veliler için kültürel mirasımızı tanıma fırsatı yaratıldı. Öğrenciler bu projeyi gerçekleştirirken, kendi imkan ve emekleri ile  ortaya koydukları eserlerle yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı buldular’ şeklinde konuştu.(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’ndeki Kozlu Ortaokulu öğrencilerinin açtığı minyatür sergisi büyük ilgi gördü

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’ndeki Kozlu Ortaokulu öğrencilerinin açtığı minyatür sergisi büyük ilgi gördü.

Kozlu Ortaokulu öğrencileri Türkiye’ nin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla hazırladıkları minyatür eserler sergisine çevre okul öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra veliler de büyük ilgi gösterdiler.

Öğrencilerinin hazırladıkları Minyatür Eserler sergisi ile birlikte okullarının tanıtımına da büyük katkı sağladıklarını dile getiren Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku, ‘Bu vesile il öğrencilerimiz hem yeteneklerini ortaya koyarken hem de Türk kültürünü yansıtan tarihi nesnelerin de  sergilendiği projede görsel bir zenginlik oluştu. Sergiyi gezen öğrenci ve veliler için kültürel mirasımızı tanıma fırsatı yaratıldı. Öğrenciler bu projeyi gerçekleştirirken, kendi imkan ve emekleri ile  ortaya koydukları eserlerle yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı buldular’ şeklinde konuştu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.