Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEܒde nevruz ateşi yandı

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 21:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7027+ kez okundu.
 

BEܒde nevruz ateşi yandı

Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 21 Mart Nevruz Günü kutlamaları yapıldı.
Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 21 Mart Nevruz Günü kutlamaları yapıldı. BEÜ Farabi Kampüsü’nde düzenlenen program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve davetliler katıldı. Kortej yürüyüşü ile devam eden programda halk oyunları gösterileri sergilendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mehteran takımının gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Programda nevruz ateşini Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı ve öğretim görevlileri yaktı. Nevruz ateşinin yakılmasının ardından akademik, idari personel ve öğrenciler ateşin üzerinden atlayarak baharın gelişini kutladı. Öğrencilere Spor Salonu önünde etli pilav ikram edildi. Nevruz kutlamaları halay çekilmesi ve oyun havaları ile devam etti.
Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 21 Mart Nevruz Günü kutlamaları yapıldı.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 21 Mart Nevruz Günü kutlamaları yapıldı.

BEÜ Farabi Kampüsü’nde düzenlenen program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve davetliler katıldı. Kortej yürüyüşü ile devam eden programda halk oyunları gösterileri sergilendi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mehteran takımının gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Programda nevruz ateşini Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ayhan Kafalı ve öğretim görevlileri yaktı.
Nevruz ateşinin yakılmasının ardından akademik, idari personel ve öğrenciler ateşin üzerinden atlayarak baharın gelişini kutladı. Öğrencilere Spor Salonu önünde etli pilav ikram edildi. Nevruz kutlamaları halay çekilmesi ve oyun havaları ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.