Sitenin sağında bir giydirme reklam

Devrek’te 18 Mart Şehitleri anma programı

Devrek (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2018 - 21:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7466+ kez okundu.
 

Devrek’te 18 Mart Şehitleri anma programı

Devrek ilçesinde düzenlenen “18 Mart Şehitleri Anma Günü” etkinliğinde programa katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı.
Devrek ilçesinde düzenlenen “18 Mart Şehitleri Anma Günü” etkinliğinde programa katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı.  Zonguldak’ın Devrek İlçesi Cumhuriyet Alanında sabah düzenlenen anma programında Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumundan sonra tören Atatürk Kültür Merkezi (AKM) toplantı salonunda devam etti. Burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılırken, Devrek Gazi Ortaokulunun hazırladığı “Çanakkale 18 Mart Şehitler Günü” programında Çanakkale ille ilgili Sinevizyon gösterileri, şiirler, Çanakkale türkülerinin ardından program sona erdi Düzenlenen programa; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yıldırım Yörük, Devrek Belediye Başkan Vekili Osman Erenoğlu, daire müdürleri, muharip gaziler, şehit aileleri, askerler, diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen organizasyonun ardından kaymakamlık tarafından şehit ve gazi ailelerine Devrek Yaşam Park’ta yemek ikramında bulunuldu.
Devrek ilçesinde düzenlenen “18 Mart Şehitleri Anma Günü” etkinliğinde programa katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Devrek ilçesinde düzenlenen “18 Mart Şehitleri Anma Günü” etkinliğinde programa katılanlar gözyaşlarına hakim olamadı. 

Zonguldak’ın Devrek İlçesi Cumhuriyet Alanında sabah düzenlenen anma programında Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı Atatürk Anıtı'na çelenk sunumundan sonra tören Atatürk Kültür Merkezi (AKM) toplantı salonunda devam etti. Burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılırken, Devrek Gazi Ortaokulunun hazırladığı “Çanakkale 18 Mart Şehitler Günü” programında Çanakkale ille ilgili Sinevizyon gösterileri, şiirler, Çanakkale türkülerinin ardından program sona erdi
Düzenlenen programa; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yıldırım Yörük, Devrek Belediye Başkan Vekili Osman Erenoğlu, daire müdürleri, muharip gaziler, şehit aileleri, askerler, diğer siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen organizasyonun ardından kaymakamlık tarafından şehit ve gazi ailelerine Devrek Yaşam Park’ta yemek ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.