Sitenin sağında bir giydirme reklam

Enerji Bir SEN den MTA da Temsilcilik açılışı

Zonguldak 16.03.2018 - 22:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7001+ kez okundu.
 

Enerji Bir SEN den MTA da Temsilcilik açılışı

Memur-Sen'e Bağlı yetkili sendika Enerji Bir-Sen MTA'da temsilcilik açtı.
Enerji Bir SEN Zonguldak Şube Başkanı Sedat GÜNGÖR, Üyelerine daha yakın hizmet verebilmek ve Üyelerin sorunlarını MTA yönetimine daha hızlı sunup, Sonuç alabilmek için, Yetkili Sendika olarak MTA Bölge Müdürlüğünde hizmet verecek bu Temsilcilik odasını açtıklarını söyledi. Amaçlarının, Yetkili oldukları bütün İş Yerlerinde İş Barışını, İş Güvenliğini ve İş Verimliliğini sağlamak olduğunu söyledi.Bu Temsilciliğin açılışında kendilerine büyük kolaylık gösteren MTA Bölge Müdürü, Değerli ve güzel insan Sn Abdul Kadir Yılmaz beye de çok teşekkür ediyorum dedi.Temsilciliğin Açılışına Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, MTA Bölge Müdürü A. Kadir Yılmaz, Bölge Müd. Yardımcıları, Taner Dursun ile Meftun Pehlivan katıldı.
Memur-Sen'e Bağlı yetkili sendika Enerji Bir-Sen MTA'da temsilcilik açtı.


Enerji Bir SEN Zonguldak Şube Başkanı Sedat GÜNGÖR, Üyelerine daha yakın hizmet verebilmek ve Üyelerin sorunlarını MTA yönetimine daha hızlı sunup, Sonuç alabilmek için, Yetkili Sendika olarak MTA Bölge Müdürlüğünde hizmet verecek bu Temsilcilik odasını açtıklarını söyledi. Amaçlarının, Yetkili oldukları bütün İş Yerlerinde İş Barışını, İş Güvenliğini ve İş Verimliliğini sağlamak olduğunu söyledi.
Bu Temsilciliğin açılışında kendilerine büyük kolaylık gösteren MTA Bölge Müdürü, Değerli ve güzel insan Sn Abdul Kadir Yılmaz beye de çok teşekkür ediyorum dedi.
Temsilciliğin Açılışına Memur-Sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, MTA Bölge Müdürü A. Kadir Yılmaz, Bölge Müd. Yardımcıları, Taner Dursun ile Meftun Pehlivan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.