Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zonguldak'ta 18 Mart "Şehitler Günü" anma töreni yapılacak

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2018 - 23:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7161+ kez okundu.
 

Zonguldak'ta 18 Mart "Şehitler Günü" anma töreni yapılacak

Zonguldak'ta Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olan 18 Mart günü ilan edilen "Şehitler Günü" töreni yapılacak.
Zonguldak'ta Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olan 18 Mart günü ilan edilen "Şehitler Günü" töreni yapılacak.  Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart tarihinin “Şehitler Günü" olarak ilan edilmesi dolayısıyla Zonguldak'ta anma töreni düzenlenecek. 18 Mart 2018 günü Valilik önünde saat 10.00'da program çelenk sunma töreni düzenlenecek. Anma programı dolayısıyla Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından şehitlik ziyareti gerçekleştirilecek. İlhan Varank Kız İmam Hatip Lisesi'nde anma programı düzenlenecek. Bülent Ecevit Üniversitesi ise Çanakkale Savaşları Canlandırma gösterisi gerçekleştirilecek. BKM'de de Çanakkale Oratoryosu sahnelenecek. Ulu Camii'nde ikindi namazını müteakip Mevlid-İ Şerif okunacak. 19.30'da ise BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde Çanakkale Türküleri'nin yer aldığı Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirilecek.
Zonguldak'ta Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olan 18 Mart günü ilan edilen "Şehitler Günü" töreni yapılacak.

Zonguldak'ta Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olan 18 Mart günü ilan edilen "Şehitler Günü" töreni yapılacak. 

Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart tarihinin “Şehitler Günü" olarak ilan edilmesi dolayısıyla Zonguldak'ta anma töreni düzenlenecek. 18 Mart 2018 günü Valilik önünde saat 10.00'da program çelenk sunma töreni düzenlenecek. Anma programı dolayısıyla Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından şehitlik ziyareti gerçekleştirilecek. İlhan Varank Kız İmam Hatip Lisesi'nde anma programı düzenlenecek. Bülent Ecevit Üniversitesi ise Çanakkale Savaşları Canlandırma gösterisi gerçekleştirilecek. BKM'de de Çanakkale Oratoryosu sahnelenecek. Ulu Camii'nde ikindi namazını müteakip Mevlid-İ Şerif okunacak. 19.30'da ise BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde Çanakkale Türküleri'nin yer aldığı Türk Halk Müziği konseri gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.