Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tatlı tatlı yemenin, acı acı ………. Olurmuş!

Gündem 14.03.2018 - 22:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6891+ kez okundu.
 

Tatlı tatlı yemenin, acı acı ………. Olurmuş!

Bir aradır sesi solucu çıkmıyor dediğimiz bizim Angaralı belli ki zamanı boş geçirmeyip yine kendi adına değerlendiriyormuş…. Son yaptığı 450 bin liralık mahsupla BMW 5.20’yi altına çeken Angaralı, ardından Allah Kerim’dir demiş sıvamış kolları başkasının üzerinden, başka bir firmadan yeni mahsuplarla yeni araçlar almış… Angaralı zeki çocuk, gök gürlemeden yağmur yağmayacağını biliyor. Yağmur başlayınca da Allah Kerim’dir deyip, bidonları doldurmaya koşuyor… Ne demişler yağarken dolduracaksın! Ama milletin merak ettiği konu, ‘Ne alacakmış, ne mahsupmuş bitmek tükenmek bilmedi.Yoksa Angaralı kendi işlerini hallettide şimdide üzerinden yürüdüğü adamların alacaklarını mı mahsupla hallediyor?’ Dedik ya, Allah Kerim! Ne demişler, ‘Tatlı tatlı yemenin, acı acı ………. Olurmuş!’ Allah’ın adaleti de gün gelir tecelli eder. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler, bu dünyada değilse öbüründe hesap verirler. Tıpkı öncekilerin verdiği gibi….

Bir aradır sesi solucu çıkmıyor dediğimiz bizim Angaralı belli ki zamanı boş geçirmeyip yine kendi adına değerlendiriyormuş….

Son yaptığı 450 bin liralık mahsupla BMW 5.20’yi altına çeken Angaralı, ardından Allah Kerim’dir demiş sıvamış kolları başkasının üzerinden, başka bir firmadan yeni mahsuplarla yeni araçlar almış…

Angaralı zeki çocuk, gök gürlemeden yağmur yağmayacağını biliyor.

Yağmur başlayınca da Allah Kerim’dir deyip, bidonları doldurmaya koşuyor…

Ne demişler yağarken dolduracaksın!

Ama milletin merak ettiği konu, ‘Ne alacakmış, ne mahsupmuş bitmek tükenmek bilmedi.Yoksa Angaralı kendi işlerini hallettide şimdide üzerinden yürüdüğü adamların alacaklarını mı mahsupla hallediyor?’

Dedik ya, Allah Kerim!

Ne demişler, ‘Tatlı tatlı yemenin, acı acı ………. Olurmuş!’

Allah’ın adaleti de gün gelir tecelli eder.

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyenler, bu dünyada değilse öbüründe hesap verirler.

Tıpkı öncekilerin verdiği gibi….

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.