Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇANAKKALE RUHU GERİ GELDİ

Kozlu 14.03.2018 - 22:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8191+ kez okundu.
 

ÇANAKKALE RUHU GERİ GELDİ

Zonguldak-Kozlu üst yol dolmuş taşımacılığı yapan şoför esnafı 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Mehmetçiğin devam eden Afrin Operasyonuna destek vermek amacıyla tüm Türkiye’ye örnek olacak bir kampanya başlattı.  Zonguldak-Kozlu Üst Yol Durağı’na bağlı şoför esnafı 17 Mart 2018 Cumartesi günü tüm gün boyunca, duraktaki tüm araçların gelirini MEHMETCİK VAKFI’na bağışlayacağını açıkladı. Durak Esnafı kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitleri için yazdığı şiirin dizelerini seslendirerek şunları dile getirdi;   Ey bu Toprak için Toprağa düşmüş asker Gökten ecdad inerek öpse o pâk alnı değer Sana dar gelmeyecek Makberi kimler kazsın Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın.   18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin sene-i devriyesinin yaklaştığı şu günlerde, ecdadımızın kıymetli torunları Türk Silahlı Kuvvetlerinin eşsiz neferleri “Zeytin Dalı Harekâtı”nda Vatanımızı canları pahasına bir kez daha şerefle korumanın mücadelesini başarıyla sürdürmektedirler. Bundan 103 yıl önce Kahraman Mehmedim nasıl Dünya’ya dimdik durduysa bugün de aynı şeref, izzet, merhamet ve cesaretle Kahraman Ordumuz çeşitli mihraklara karşı eşsiz mücadelesini vermektedir. Bugünün dünden farklı olmadığını bilen bizler, günlük hayatımıza dün olduğu gibi devam edebiliyor isek, çoluk çocuğumuzla evlerimizde rahatça uyuyor, çarşıda-çevrede özgürce vakit geçiriyorsak, farkındayız ki Kahraman Mehmetçiğimiz sayesinde. Bizler Zonguldak-Kozlu Üst Yol Minibüs Dolmuş Durağı olarak;  Bu vesileyle Vatanımızın teminatı şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri ‘ne sembolik anlamda da olsa, dualarımızın yanına rızkımızla da destek olmak bilinciyle 17 Mart 2018 tarihinde 18 aracımız, çalışanlarımız ve dostlarımız ile bütün kazancımızı bağışlıyoruz. Zaman birlik ve dirlik olma zamanı, farkındayız.  Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, Türkiye Cumhuriyetinin eşsiz kahramanlarını saygıyla selamlıyoruz. Allah askerimizin yâr ve yardımcısı olsun.  

Zonguldak-Kozlu üst yol dolmuş taşımacılığı yapan şoför esnafı 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve Mehmetçiğin devam eden Afrin Operasyonuna destek vermek amacıyla tüm Türkiye’ye örnek olacak bir kampanya başlattı. 

Zonguldak-Kozlu Üst Yol Durağı’na bağlı şoför esnafı 17 Mart 2018 Cumartesi günü tüm gün boyunca, duraktaki tüm araçların gelirini MEHMETCİK VAKFI’na bağışlayacağını açıkladı.

Durak Esnafı kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitleri için yazdığı şiirin dizelerini seslendirerek şunları dile getirdi;

 

Ey bu Toprak için Toprağa düşmüş asker

Gökten ecdad inerek öpse o pâk alnı değer

Sana dar gelmeyecek Makberi kimler kazsın

Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın.

 

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin sene-i devriyesinin yaklaştığı şu günlerde, ecdadımızın kıymetli torunları Türk Silahlı Kuvvetlerinin eşsiz neferleri “Zeytin Dalı Harekâtı”nda Vatanımızı canları pahasına bir kez daha şerefle korumanın mücadelesini başarıyla sürdürmektedirler.

Bundan 103 yıl önce Kahraman Mehmedim nasıl Dünya’ya dimdik durduysa bugün de aynı şeref, izzet, merhamet ve cesaretle Kahraman Ordumuz çeşitli mihraklara karşı eşsiz mücadelesini vermektedir.

Bugünün dünden farklı olmadığını bilen bizler, günlük hayatımıza dün olduğu gibi devam edebiliyor isek, çoluk çocuğumuzla evlerimizde rahatça uyuyor, çarşıda-çevrede özgürce vakit geçiriyorsak, farkındayız ki Kahraman Mehmetçiğimiz sayesinde.

Bizler Zonguldak-Kozlu Üst Yol Minibüs Dolmuş Durağı olarak;

 Bu vesileyle Vatanımızın teminatı şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri ‘ne sembolik anlamda da olsa, dualarımızın yanına rızkımızla da destek olmak bilinciyle 17 Mart 2018 tarihinde 18 aracımız, çalışanlarımız ve dostlarımız ile bütün kazancımızı bağışlıyoruz. Zaman birlik ve dirlik olma zamanı, farkındayız.

 Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, Türkiye Cumhuriyetinin eşsiz kahramanlarını saygıyla selamlıyoruz.

Allah askerimizin yâr ve yardımcısı olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.