Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bunlar nasıl din adamı

Gündem 08.03.2018 - 21:31, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7802+ kez okundu.
 

Bunlar nasıl din adamı

Bir iki haftadır hacı-hocalardan bahsedince, ister istemez malzemede kendiliğinden geliyor. Duydukça da inanası gelmiyor insanın!  ‘Bunlar nasıl din adamı? Bunlarda hiç mi Allah korkusu yok? Bunları yapandan din adamı değil, Müslüman dahi olamaz!’ diyesi geliyor insanın. Bu düşüncelerimize sebebiyet veren sözde din adamları ile ilgili kulağımıza gelen son dedi-kodu şöyle; 7 yıl boyunca camisinin bakım ve onarımı için halktan para toplayıp, topladığı paraların hesabını veremeyen hoca kılıklı düzenbaz,   Kapanan bir soruşturmanın tekrar açılması ile birlikte geçici olarak açığa alınan ve dürüstlüğü ve örnek kişiliği herkes tarafından bilinen bir başka imam ile ilgili milleti arayıp ‘… hocayı hapse atmışlar duydunuz mu?‘ diye aslı astarı olmayan, tamamen yalan ve iftiradan ibaret bir dedikodu yayıyormuş millete. Bunları duyunca, bizim ‘Dedi-kodu’cuuu!!’  köşemizin ne kadar doğrucu, ne kadar gerçekçi olduğuna bir kez daha emin olduk!

Bir iki haftadır hacı-hocalardan bahsedince, ister istemez malzemede kendiliğinden geliyor.

Duydukça da inanası gelmiyor insanın! 

‘Bunlar nasıl din adamı? Bunlarda hiç mi Allah korkusu yok? Bunları yapandan din adamı değil, Müslüman dahi olamaz!’ diyesi geliyor insanın.

Bu düşüncelerimize sebebiyet veren sözde din adamları ile ilgili kulağımıza gelen son dedi-kodu şöyle;

7 yıl boyunca camisinin bakım ve onarımı için halktan para toplayıp, topladığı paraların hesabını veremeyen hoca kılıklı düzenbaz,  

Kapanan bir soruşturmanın tekrar açılması ile birlikte geçici olarak açığa alınan ve dürüstlüğü ve örnek kişiliği herkes tarafından bilinen bir başka imam ile ilgili milleti arayıp ‘… hocayı hapse atmışlar duydunuz mu?‘ diye aslı astarı olmayan, tamamen yalan ve iftiradan ibaret bir dedikodu yayıyormuş millete.

Bunları duyunca, bizim ‘Dedi-kodu’cuuu!!’  köşemizin ne kadar doğrucu, ne kadar gerçekçi olduğuna bir kez daha emin olduk!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.