Sitenin sağında bir giydirme reklam

AFRİKA’DAKİ ÇILGIN TÜRK

Spor 04.03.2018 - 11:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8748+ kez okundu.
 

AFRİKA’DAKİ ÇILGIN TÜRK

Kozlulu emekli Askeri Ateşe Tuğ.Amiral Asım Olcay Karadayı, dünyaca ünlü atletizmcilerin yetiştiği Afrika’da maratona katılarak ‘Çılgın Türkler’ deyiminin ne kadar doğru olduğunu tüm dünyaya ispat etti
Kozlulu emekli Askeri Ateşe Tuğ.Amiral Asım Olcay Karadayı, dünyaca ünlü atletizmcilerin yetiştiği Afrika’da maratona katılarak ‘Çılgın Türkler’ deyiminin ne kadar doğru olduğunu tüm dünyaya ispat etti. Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde doğup büyüyen ve Deniz Harp Okulu’ndan mezun olduktan sonra Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak Nijerya’dan Askeri Ateşe olarak genç yaşta emekli olan Emekli Tuğ.Amiral  Asım Olcay Karadayı, Afrika kıtasının en yüksek dağının bulunduğu Tanzanya’nın Kilimanjero kentinde maratona katıldı. Karadayı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla ‘Nice place and I am ready for Kilimanjoro Marathon.’ (Güzel yer Kilimenjero maratonuna hazırım) ifadelerini görenler; ‘Gerçekten bu Türkler Çılgın bir millet, başka hangi milletten biri Afrika’da maratona katılmaya cesaret edebilir ki?’ Demekten kendilerini alıkoyamadılar. Gerek askeri yaşamındaki başarıları gerekse medeni cesareti ile dünyanın öbür ucunda başta Kozlu olmak üzere tüm Zonguldaklıları gururlandıran emekli Askeri Ateşe Tuğ.Amiral Asım Olcay Karadayı’yı kutluyor, daha nice başarılar ile bizleri ve ülkemizi gururlandırmasını temenni ediyoruz.(BKH)
Kozlulu emekli Askeri Ateşe Tuğ.Amiral Asım Olcay Karadayı, dünyaca ünlü atletizmcilerin yetiştiği Afrika’da maratona katılarak ‘Çılgın Türkler’ deyiminin ne kadar doğru olduğunu tüm dünyaya ispat etti

Kozlulu emekli Askeri Ateşe Tuğ.Amiral Asım Olcay Karadayı, dünyaca ünlü atletizmcilerin yetiştiği Afrika’da maratona katılarak ‘Çılgın Türkler’ deyiminin ne kadar doğru olduğunu tüm dünyaya ispat etti.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde doğup büyüyen ve Deniz Harp Okulu’ndan mezun olduktan sonra Türk Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli kademelerinde görev yapan ve son olarak Nijerya’dan Askeri Ateşe olarak genç yaşta emekli olan Emekli Tuğ.Amiral  Asım Olcay Karadayı, Afrika kıtasının en yüksek dağının bulunduğu Tanzanya’nın Kilimanjero kentinde maratona katıldı.

Karadayı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla ‘Nice place and I am ready for Kilimanjoro Marathon.’ (Güzel yer Kilimenjero maratonuna hazırım) ifadelerini görenler;

‘Gerçekten bu Türkler Çılgın bir millet, başka hangi milletten biri Afrika’da maratona katılmaya cesaret edebilir ki?’ Demekten kendilerini alıkoyamadılar.

Gerek askeri yaşamındaki başarıları gerekse medeni cesareti ile dünyanın öbür ucunda başta Kozlu olmak üzere tüm Zonguldaklıları gururlandıran emekli Askeri Ateşe Tuğ.Amiral Asım Olcay Karadayı’yı kutluyor, daha nice başarılar ile bizleri ve ülkemizi gururlandırmasını temenni ediyoruz.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.