Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaçak madende hayatını kaybeden maden işçisi, son yolcuğuna uğurlandı

Kozlu (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2018 - 22:56, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6967+ kez okundu.
 

Kaçak madende hayatını kaybeden maden işçisi, son yolcuğuna uğurlandı

Bir ay sonra pilot olup babasına diplomayla gelecekti, cenazesine geldi
Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, kaçak maden ocağında karbondioksit gazından zehirlenen maden işçisi Hasan Okumuş, gözyaşları arasında toprağa verildi. Ölen işçinin bir ay sonra üniversiteden mezun olacak olan oğlu ise babasının cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Kozlu Ören köyü yakınlarındaki ormanlık alanda bulunan kaçak kömür ocağında meydana gelen olayda karbondioksit gazından zehirlenen maden işçisi Hasan Okumuş (47) son yolcuğuna uğurlandı. Evli ve 2 çocuk babası Hasan Okumuş'un cenazesi, Merkez Mahallesi'nde bulunan Kevser Camii'ne getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Hasan Okumuş'un Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Bölümü'nde öğrenim gören oğlu Bülent Okumuş, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, GMİS Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, GMİS Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak ve yakınları katıldı. Okumuş, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Maden işçisinin önümüzdeki ay mezun olarak pilot olacak olan oğlu Bülent, cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi. Bülent'i cenazeye katılan yakınları teselli etti. Öte yandan maden ocağından hayatını kaybeden diğer maden işçisi Hayrettin Akdemiroğlu ise Kozlu Çırgan köyünde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.
Bir ay sonra pilot olup babasına diplomayla gelecekti, cenazesine geldi

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, kaçak maden ocağında karbondioksit gazından zehirlenen maden işçisi Hasan Okumuş, gözyaşları arasında toprağa verildi. Ölen işçinin bir ay sonra üniversiteden mezun olacak olan oğlu ise babasının cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi.

Kozlu Ören köyü yakınlarındaki ormanlık alanda bulunan kaçak kömür ocağında meydana gelen olayda karbondioksit gazından zehirlenen maden işçisi Hasan Okumuş (47) son yolcuğuna uğurlandı. Evli ve 2 çocuk babası Hasan Okumuş'un cenazesi, Merkez Mahallesi'nde bulunan Kevser Camii'ne getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Hasan Okumuş'un Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Bölümü'nde öğrenim gören oğlu Bülent Okumuş, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS), Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, GMİS Genel Teşkilat ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal, GMİS Kozlu Şube Başkanı Hüseyin Kolçak ve yakınları katıldı. Okumuş, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
Maden işçisinin önümüzdeki ay mezun olarak pilot olacak olan oğlu Bülent, cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi. Bülent'i cenazeye katılan yakınları teselli etti. Öte yandan maden ocağından hayatını kaybeden diğer maden işçisi Hayrettin Akdemiroğlu ise Kozlu Çırgan köyünde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.