Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hisarcıklıoğlu, ödül töreni için Alaplı'ya geliyor

Alaplı 26.02.2018 - 15:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8270+ kez okundu.
 

Hisarcıklıoğlu, ödül töreni için Alaplı'ya geliyor

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Alaplı’da düzenlenecek olan “Alaplı Ekonomisine Değer Katanlar” ödül törenine katılacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek olan ödül törenine katılmak için 1 Mart Perşembe günü Saat 14.00-16.00 arasında Alaplı'ya gelecek. Hisarcıklıoğlu’nun Alaplı ziyareti ile ilgili bilgi veren Alaplı TSO Başkanı Ocak, “TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla ve “Alaplı Ekonomisine Değer Katanlar” ismiyle düzenlenecek olan ödül töreninde vergi, istihdam, ihracat gibi kategorilerde başarı gösteren firmalara ödül takdim edilecek” dedi

Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Alaplı’da düzenlenecek olan “Alaplı Ekonomisine Değer Katanlar” ödül törenine katılacak. 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek olan ödül törenine katılmak için 1 Mart Perşembe günü Saat 14.00-16.00 arasında Alaplı'ya gelecek. Hisarcıklıoğlu’nun Alaplı ziyareti ile ilgili bilgi veren Alaplı TSO Başkanı Ocak, “TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla ve “Alaplı Ekonomisine Değer Katanlar” ismiyle düzenlenecek olan ödül töreninde vergi, istihdam, ihracat gibi kategorilerde başarı gösteren firmalara ödül takdim edilecek” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.