Sitenin sağında bir giydirme reklam

Acar’dan, Beşel’e ziyaret

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2018 - 20:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8062+ kez okundu.
 

Acar’dan, Beşel’e ziyaret

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’i ziyaret etti.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’i ziyaret etti.  Ziyarette, BAKKA ile Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen odun dışı orman ürünlerinin ekonomiye kazandırılması, coğrafi işaret, Bartın, Karabük ve Zonguldak İlleri değerleri çalışmaları konusunda istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu. BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, 2018 yılı mali destek programları, ajans çalışmaları, potansiyel projeler ve destek mekanizmaları hakkında bilgiler aktardı. Kalkınma Ajansının bölge için iyi bir partner olduğunu ve rutin işler dışında yeni projeler hazırlanması için teşvik eden bir kurum olduğunu ifade eden Bölge Müdürü Ahmet Sırır Beşel, “Yapılabilecek işbirliklerinin çerçevesinin sadece projeler veya hibe mekanizmaları olmadığı, bölge kültürünü ve bölge değerlerini yansıtabilecek diğer çalışmalara da Ajansın öncülük ettiği ve işbirliği olanaklarından faydalanılması gerektiği de özellikle ifade ederek başarılı olacağınıza inanıyorum. Ajans bölgemiz için çok önemli. Kaymakamlıklarımızın, belediyelerimizin ve tüm kurumların projeleri için önemli. Bizler de bu kurumların içerisindeyiz ve projelerimiz şuanda hazırlanıyor” diye konuştu. BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Bölge Müdürü Beşel’e güzel düşüncelerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’i ziyaret etti.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel’i ziyaret etti. 

Ziyarette, BAKKA ile Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen odun dışı orman ürünlerinin ekonomiye kazandırılması, coğrafi işaret, Bartın, Karabük ve Zonguldak İlleri değerleri çalışmaları konusunda istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.
BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, 2018 yılı mali destek programları, ajans çalışmaları, potansiyel projeler ve destek mekanizmaları hakkında bilgiler aktardı.
Kalkınma Ajansının bölge için iyi bir partner olduğunu ve rutin işler dışında yeni projeler hazırlanması için teşvik eden bir kurum olduğunu ifade eden Bölge Müdürü Ahmet Sırır Beşel, “Yapılabilecek işbirliklerinin çerçevesinin sadece projeler veya hibe mekanizmaları olmadığı, bölge kültürünü ve bölge değerlerini yansıtabilecek diğer çalışmalara da Ajansın öncülük ettiği ve işbirliği olanaklarından faydalanılması gerektiği de özellikle ifade ederek başarılı olacağınıza inanıyorum. Ajans bölgemiz için çok önemli. Kaymakamlıklarımızın, belediyelerimizin ve tüm kurumların projeleri için önemli. Bizler de bu kurumların içerisindeyiz ve projelerimiz şuanda hazırlanıyor” diye konuştu.
BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, Bölge Müdürü Beşel’e güzel düşüncelerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.