Sitenin sağında bir giydirme reklam

Litte Caesars Pizza neden lezzetli?

Zonguldak 28.02.2018 - 10:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8112+ kez okundu.
 

Litte Caesars Pizza neden lezzetli?

Little Caesars Pizza Bülent Ecevit Üniversitesi Üst Kapı kar- şısında hizmete girdi. 2017 yılı Aralık ayında hizmete giren Little Caesars, günlük taze hamurunun, sezon mahsulü domatesin, mozzarella peynirinin kullanıldığı Klasik, Ekstra, Gurme, Premium Pizzaların dışında çeşitli ürünleri de Zonguldaklıların be- ğenisine sunuyor. Türkiye'nin ilk ve tek nefis kenar pizzasını üreten Little Caesars, her tür beğeniye hitap edebilecek çeşitlilikte olan pizzalarının yanı sıra müşterilerine günlük olarak hazırlanan salatalar, tavuk kanadı ve sufle gibi özel ürünleri de tattırıyor. Little Caesars, Yüksek kalitede ürünü rakiplerinden daha ekonomik şartlarda ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedef alan servis anlayışıyla sunuyor. Gece 02:00’ye kadar açık olan Little Caesars’ın telefon numarası: 0 372 999 16 46  Little Caesars Pizza neden bu kadar lezzetli?  Çünkü haftalık değil, günlük hamur, Konserve değil, taze domates, Sıradan peynir değil, Mozzarella.

Little Caesars Pizza Bülent Ecevit Üniversitesi Üst Kapı kar- şısında hizmete girdi. 2017 yılı Aralık ayında hizmete giren Little Caesars, günlük taze hamurunun, sezon mahsulü domatesin, mozzarella peynirinin kullanıldığı Klasik, Ekstra, Gurme, Premium Pizzaların dışında çeşitli ürünleri de Zonguldaklıların be- ğenisine sunuyor. Türkiye'nin ilk ve tek nefis kenar pizzasını üreten Little Caesars, her tür beğeniye hitap edebilecek çeşitlilikte olan pizzalarının yanı sıra müşterilerine günlük olarak hazırlanan salatalar, tavuk kanadı ve sufle gibi özel ürünleri de tattırıyor. Little Caesars, Yüksek kalitede ürünü rakiplerinden daha ekonomik şartlarda ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedef alan servis anlayışıyla sunuyor. Gece 02:00’ye kadar açık olan Little Caesars’ın telefon numarası: 0 372 999 16 46 

Little Caesars Pizza neden bu kadar lezzetli? 

Çünkü haftalık değil, günlük hamur, Konserve değil, taze domates, Sıradan peynir değil, Mozzarella.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.