Sitenin sağında bir giydirme reklam

ESNAF BİR KEZ DAHA EMEKSİZ DEDİ

Kozlu 22.02.2018 - 20:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7851+ kez okundu.
 

ESNAF BİR KEZ DAHA EMEKSİZ DEDİ

  Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirildi. Kozlu Meydan Düğün Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Turan Emeksiz’in karşısına herhangi bir aday çıkmayınca, oyların tamamını alan Emeksiz yeniden Başkanlığa seçildi. Genel Kurula Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun,Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Altıntaş, CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, MHP İlçe Başkanı Murat Gülsever, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ümit Bozkurt, Kozlu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır,Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Abdullah Öcal’ın yanı sıra Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şahin Kala, 32. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Halk Bankası Zonguldak Şube Müdürü Raşit Canik ve çok sayıda siyasetçi ve birlik üyesi esnaf katıldı.     Genel Kurulda gündem maddeleri sırası ile oylanarak oy birliği ile kabul edildi.  Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Birliği Başkanı Turan Emeksiz yaptığı konuşmada kooperatifin önceki dönem çalışmaları ve yakaladıkları başarıyı devam ettirebilmek adına önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Konuşmaların ardından yapılan oylamada Turan Emeksiz 4 yıllık yeni dönem için yeniden yetki alırkan, Emeksizin yönetimi şu isimlerden oluştu; H.Nabi Yüksel, Erkan Kapusuz, Orhan korkmaz, Sadettin Çakat.(BKH)

 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu 17 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Kozlu Meydan Düğün Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda mevcut Başkan Turan Emeksiz’in karşısına herhangi bir aday çıkmayınca, oyların tamamını alan Emeksiz yeniden Başkanlığa seçildi.

Genel Kurula Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun,Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Altıntaş, CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, MHP İlçe Başkanı Murat Gülsever, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Ümit Bozkurt, Kozlu Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çakır,Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Abdullah Öcal’ın yanı sıra Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şahin Kala, 32. Bölge Birliği Başkanı Mehmet Azman, Halk Bankası Zonguldak Şube Müdürü Raşit Canik ve çok sayıda siyasetçi ve birlik üyesi esnaf katıldı.    

Genel Kurulda gündem maddeleri sırası ile oylanarak oy birliği ile kabul edildi. 

Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Birliği Başkanı Turan Emeksiz yaptığı konuşmada kooperatifin önceki dönem çalışmaları ve yakaladıkları başarıyı devam ettirebilmek adına önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Turan Emeksiz 4 yıllık yeni dönem için yeniden yetki alırkan, Emeksizin yönetimi şu isimlerden oluştu;

H.Nabi Yüksel, Erkan Kapusuz, Orhan korkmaz, Sadettin Çakat.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.