Sitenin sağında bir giydirme reklam

Süt ürünleri ve süt üreticilerinin sorunları ele alındı

Gündem 22.02.2018 - 20:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7460+ kez okundu.
 

Süt ürünleri ve süt üreticilerinin sorunları ele alındı

 Zonguldak Valiliği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)ve Zonguldak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin katılımlarıyla süt ürünleri ve süt üreticilerinin sorunları hakkında toplantı yapıldı. Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Elif Acar ve Zonguldak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin katılımlarıyla süt ürünleri ve süt üreticilerinin sorunları hakkında toplantı yapıldı.Bahsi geçen sorunlarının ajans destek mekanizmalarıyla çözülmesi görüşmeleri ele alındı. Sektöre destek vermek konusunda her zaman istekli olan Zonguldak Valiliği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı çözüm önerilerini sundu. Birlik sektör temsilcileriyle istişarelerine devam edeceğini belirtti.Mevzuat el verdikçe sektör temsilcilerimizin faydalanması için destek vermeye hazır olduklarını ifade eden BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, “Sektör sorununun Bartın ve Karabük illerimiz için de çözüme kavuşturulması gerekmektedir; bir bütün olarak bölge adına destek mekanizmalarımızdan, sektör temsilcilerimizin faydalanması için mevzuatımız el verdiğince yanlarındayız. Vali Yardımcımızın da başkanlık ettiği bu toplantıda sorununuza yönelik olarak mali desteklerimizden faydalanabileceğiniz açıktır. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.Toplantı sonrası Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan ve BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, konu ile ilgili yeniden bir araya geleceklerini söylediler.

 Zonguldak Valiliği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)ve Zonguldak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin katılımlarıyla süt ürünleri ve süt üreticilerinin sorunları hakkında toplantı yapıldı. 
Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Elif Acar ve Zonguldak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinin katılımlarıyla süt ürünleri ve süt üreticilerinin sorunları hakkında toplantı yapıldı.
Bahsi geçen sorunlarının ajans destek mekanizmalarıyla çözülmesi görüşmeleri ele alındı. Sektöre destek vermek konusunda her zaman istekli olan Zonguldak Valiliği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı çözüm önerilerini sundu. Birlik sektör temsilcileriyle istişarelerine devam edeceğini belirtti.
Mevzuat el verdikçe sektör temsilcilerimizin faydalanması için destek vermeye hazır olduklarını ifade eden BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, “Sektör sorununun Bartın ve Karabük illerimiz için de çözüme kavuşturulması gerekmektedir; bir bütün olarak bölge adına destek mekanizmalarımızdan, sektör temsilcilerimizin faydalanması için mevzuatımız el verdiğince yanlarındayız. Vali Yardımcımızın da başkanlık ettiği bu toplantıda sorununuza yönelik olarak mali desteklerimizden faydalanabileceğiniz açıktır. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Toplantı sonrası Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan ve BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif Acar, konu ile ilgili yeniden bir araya geleceklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.