Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bilgin Baskı Merkezi Kozlu'da açıldı

Kozlu 16.02.2018 - 16:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7276+ kez okundu.
 

Bilgin Baskı Merkezi Kozlu'da açıldı

Kozlu'da bir ilk olacak olan Ozalit Baskı'nın yanı sıra Kanvas Tablo, Dijital Baskı, renkli-siyah beyaz fotokopi ve bol çeşitli promosyon ürün baskılarının yapılabileceği Bilgin Baskı Merkezi dualarla açıldı. Merkez Mahallesi Veysel Atasoy Caddesi üzerinde hizmet verecek Bilgin Baskı Merkezinin açılışını Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkan Vekili Erşen Baloğlu yaptı. Erol Bilgin'e ait Bilgin Baskı Merkezi'nin açılışına Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkan Vekili Erşen Baloğlu ile Belediye meclis üyeleri, CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ile okul müdürleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şahin Kala ile Kozlu esnafları katıldılar.

Kozlu'da bir ilk olacak olan Ozalit Baskı'nın yanı sıra Kanvas Tablo, Dijital Baskı, renkli-siyah beyaz fotokopi ve bol çeşitli promosyon ürün baskılarının yapılabileceği Bilgin Baskı Merkezi dualarla açıldı.

Merkez Mahallesi Veysel Atasoy Caddesi üzerinde hizmet verecek Bilgin Baskı Merkezinin açılışını Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkan Vekili Erşen Baloğlu yaptı.

Erol Bilgin'e ait Bilgin Baskı Merkezi'nin açılışına Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkan Vekili Erşen Baloğlu ile Belediye meclis üyeleri, CHP Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ile okul müdürleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şahin Kala ile Kozlu esnafları katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.