Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU SU SPORLARI MERKEZİ PROJESİ KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK

Kozlu 16.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8395+ kez okundu.
 

KOZLU SU SPORLARI MERKEZİ PROJESİ KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK

KOZLU SU SPORLARI MERKEZİ PROJESİ KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK
  Yaklaşık bir ay önceki fırtınada Zonguldak’ın birçok Sahil kesiminde olduğu gibi büyük tahribata uğrayan Kozlu sahile, Su Sporları Merkezinin yapımı devam ediyor. BAKKA kredisiyle yapılan inşaatın bütün hızıyla devam etmesi kamuoyunda mutluluk yarattı. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, yapılan çeşitli yatırımlar ile Batı Karadeniz’in cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Kozlu İlçesi’nde, doğal bir afet sonucu meydana gelen fırtına ile sahillerin tekrar benzeri bir üzücü olayı yaşamaması için gerekli tedbirlerin alınarak fırtınanın yaralarının ivedilikle sarılacağı dile getirerek Karadeniz bölgesinin en büyüğü olan ve 1 Milyon lira bedelle yapılacak olan su sporları merkezinin BAKKA’nın desteği ile yapılarak kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti. (BKH)
KOZLU SU SPORLARI MERKEZİ PROJESİ KISA SÜREDE HAYATA GEÇECEK

 

Yaklaşık bir ay önceki fırtınada Zonguldak’ın birçok Sahil kesiminde olduğu gibi büyük tahribata uğrayan Kozlu sahile, Su Sporları Merkezinin yapımı devam ediyor.

BAKKA kredisiyle yapılan inşaatın bütün hızıyla devam etmesi kamuoyunda mutluluk yarattı.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, yapılan çeşitli yatırımlar ile Batı Karadeniz’in cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Kozlu İlçesi’nde, doğal bir afet sonucu meydana gelen fırtına ile sahillerin tekrar benzeri bir üzücü olayı yaşamaması için gerekli tedbirlerin alınarak fırtınanın yaralarının ivedilikle sarılacağı dile getirerek Karadeniz bölgesinin en büyüğü olan ve 1 Milyon lira bedelle yapılacak olan su sporları merkezinin BAKKA’nın desteği ile yapılarak kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.