Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN GÜNGÖR KURULTAY’A KATILDI

Zonguldak 16.02.2018 - 15:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7645+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜNGÖR KURULTAY’A KATILDI

  Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Sendikası 10 Şubat Cumartesi günü Ankara’da olağanüstü Tüzük Kurultayını gerçekleştirdi. Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Olağanüstü Genel Kurulu Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımı ile Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul’a Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Günay Kaya, Mehmet Bayraktutar, Mehmet Emin Esen de katıldı. Katılımın yoğun olduğu genel kurulun açılışı, İstiklal Marşı ve dualarla yapıldı. Daha sonra ise protokol konuşmalarına geçildi. Enerji Bir-Sen Olağanüstü Genel Kuruluna katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Sendikacılığın kitapta yeri var mı” tartışmalarının yaşandığı zeminden bugüne ulaştıklarını, ulaştıkları zemin itibariyle de, sendikacılığın kitabını yazdıklarını kaydetti. Kurultay’ a katılan Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör yaptığı konuşmada Kamu Çalışanlarının Sorunlarını dile getirerek, tüzükte yapılan değişikliklerin, Enerji Bir Sen’e ve Camiasına hayırlı olması dileklerinde bulundu.(BKH)

 

Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Sendikası 10 Şubat Cumartesi günü Ankara’da olağanüstü Tüzük Kurultayını gerçekleştirdi.

Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Olağanüstü Genel Kurulu Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın katılımı ile Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul’a Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Günay Kaya, Mehmet Bayraktutar, Mehmet Emin Esen de katıldı. Katılımın yoğun olduğu genel kurulun açılışı, İstiklal Marşı ve dualarla yapıldı. Daha sonra ise protokol konuşmalarına geçildi.

Enerji Bir-Sen Olağanüstü Genel Kuruluna katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Sendikacılığın kitapta yeri var mı” tartışmalarının yaşandığı zeminden bugüne ulaştıklarını, ulaştıkları zemin itibariyle de, sendikacılığın kitabını yazdıklarını kaydetti.

Kurultay’ a katılan Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör yaptığı konuşmada Kamu Çalışanlarının Sorunlarını dile getirerek, tüzükte yapılan değişikliklerin, Enerji Bir Sen’e ve Camiasına hayırlı olması dileklerinde bulundu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.