Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK PARTİ KOZLU İLÇE TEŞKİLATINDAN TOSUN’A ZİYARET

Siyaset 15.02.2018 - 21:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7688+ kez okundu.
 

AK PARTİ KOZLU İLÇE TEŞKİLATINDAN TOSUN’A ZİYARET

Ak Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Gören, yönetim kurulu üyeleri ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ettiler.
Ak Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Gören, yönetim kurulu üyeleri ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ettiler. Kozlu ilçe başkanı Ahmet Gören, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen il kongresi neticesinde yeniden il başkanı olarak seçilen Zeki Tosun ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette Kozlu İlçesinde yapılan hizmetler konusunda bilgilendirme yapan Kerim Yılmaz çalışmalar ve yeni projeleri anlattı. İl başkanı Zeki Tosun Kozlu ilçesindeki yakaladığımız, teşkilat ile belediyenin uyumundan dolayı, bu sinerjiden ve birliktelikten çok memnun olduğunu dile getirerek, Kozlu ilçe teşkilatına ve belediye başkanına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.(BKH)
Ak Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Gören, yönetim kurulu üyeleri ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ettiler.

Ak Parti Kozlu ilçe Başkanı Ahmet Gören, yönetim kurulu üyeleri ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile birlikte Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u ziyaret ettiler.

Kozlu ilçe başkanı Ahmet Gören, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen il kongresi neticesinde yeniden il başkanı olarak seçilen Zeki Tosun ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarette Kozlu İlçesinde yapılan hizmetler konusunda bilgilendirme yapan Kerim Yılmaz çalışmalar ve yeni projeleri anlattı.

İl başkanı Zeki Tosun Kozlu ilçesindeki yakaladığımız, teşkilat ile belediyenin uyumundan dolayı, bu sinerjiden ve birliktelikten çok memnun olduğunu dile getirerek, Kozlu ilçe teşkilatına ve belediye başkanına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.