Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖVÜNǒÜN ANISI FEN LABORATUVARINDA YAŞATILACAK

Eğitim 15.02.2018 - 21:41, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7250+ kez okundu.
 

ÖVÜNǒÜN ANISI FEN LABORATUVARINDA YAŞATILACAK

Eczacı Gülten GÜRSOY ve Diş Hekimi Erdal GÜRSOY´un oğlu olan ve 23.10.2017 tarihinde cilt kanseri nedeniyle vefat eden Övünç Gürsoy anısına Kozlu Alparslan Ortaokulu’nda ailenin katkılarıyla tefriş edilen Fen ve Teknoloji Laboratuvarı’ nın açılışı yapıldı.
Eczacı Gülten GÜRSOY ve Diş Hekimi Erdal GÜRSOY´un oğlu olan ve 23.10.2017 tarihinde cilt kanseri nedeniyle vefat eden Övünç Gürsoy anısına Kozlu Alparslan Ortaokulu’nda ailenin katkılarıyla tefriş edilen Fen ve Teknoloji Laboratuvarı’ nın açılışı Övünç Gürsoy´un ailesi yanı sıra Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye  Başkan yardımcısı Şükrü Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Akif Başdağ ve Okul Müdürlerinin katılımıyla 15.02.2018 tarihinde gerçekleştirildi. Yapılan hizmetten dolayı Gürsoy ailesine teşekkürlerini ileten Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya “Ben emeği gecen başta ailesi olarak herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten biz ilçe olarak Zonguldak’ta eğitim düzeyinde iddialıyız. Eğitim seviyemizi ileri taşımak istiyoruz. Bu iddiamız doğrultusunda gerçek manada bir ilerleme gösterdik. Tabi bizim eğitimimizde  temel eksikliklerden bir tanesi de uygulamaya dayalı eğitim yapılamamasıdır. Bu maalesef ilköğretimden yükseköğretime kadar geçerlidir. Okulumuzda öğrencilerimizin bilgilerini pekiştirmek için bir laboratuvara ihtiyacı vardı. Okul müdürümüz, ilçe müdürümüz ve yardımsever ailemizle birlikte bu eksikliği gidermiş olduk. Ben kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. Bu katkı devletimiz için gerçekten önemli bir katkıdır. Çocuklarımız artık fen derslerini daha çok severek yapacağına daha iyi derslerini kavrayacağına inanıyorum. Gelişmiş bir ülke ile gelişmemiş bir ülke arasındaki en büyük faktörlerin başında bilimsel veriler gelmektedir. Biz de ilçemizde bu eksikliğin giderilmesi için karınca kararınca katkılar sağlamaya çalışıyoruz. Ben ailemizi yürekten tebrik eder teşekkür ederim” dedi.  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mansur Gök, Kozlu ilçe olduğu günden bugüne yapılan çalışmalar neticesinde bugünkü başarının sağlandığı, okullarımızın da bu tür desteklerle daha da iyi noktalara geleceğini ifade ederek, katkıları bulunan Gürsoy ailesine teşekkürlerini dile getirdi.  Laboratuvarın açılış kurdelesini Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Övünç Gürsoy’un halası olan ve İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden emekli Prof. Dr. Aysel Gürsoy kesti. Öğretmenleri gözetiminde, öğrenciler tarafından hazırlanan deneyleri birlikte gerçekleştirdiler.
Eczacı Gülten GÜRSOY ve Diş Hekimi Erdal GÜRSOY´un oğlu olan ve 23.10.2017 tarihinde cilt kanseri nedeniyle vefat eden Övünç Gürsoy anısına Kozlu Alparslan Ortaokulu’nda ailenin katkılarıyla tefriş edilen Fen ve Teknoloji Laboratuvarı’ nın açılışı yapıldı.


Eczacı Gülten GÜRSOY ve Diş Hekimi Erdal GÜRSOY´un oğlu olan ve 23.10.2017 tarihinde cilt kanseri nedeniyle vefat eden Övünç Gürsoy anısına Kozlu Alparslan Ortaokulu’nda ailenin katkılarıyla tefriş edilen Fen ve Teknoloji Laboratuvarı’ nın açılışı Övünç Gürsoy´un ailesi yanı sıra Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye  Başkan yardımcısı Şükrü Altıntaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Akif Başdağ ve Okul Müdürlerinin katılımıyla 15.02.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Yapılan hizmetten dolayı Gürsoy ailesine teşekkürlerini ileten Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya “Ben emeği gecen başta ailesi olarak herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten biz ilçe olarak Zonguldak’ta eğitim düzeyinde iddialıyız. Eğitim seviyemizi ileri taşımak istiyoruz. Bu iddiamız doğrultusunda gerçek manada bir ilerleme gösterdik. Tabi bizim eğitimimizde  temel eksikliklerden bir tanesi de uygulamaya dayalı eğitim yapılamamasıdır. Bu maalesef ilköğretimden yükseköğretime kadar geçerlidir. Okulumuzda öğrencilerimizin bilgilerini pekiştirmek için bir laboratuvara ihtiyacı vardı. Okul müdürümüz, ilçe müdürümüz ve yardımsever ailemizle birlikte bu eksikliği gidermiş olduk. Ben kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. Bu katkı devletimiz için gerçekten önemli bir katkıdır. Çocuklarımız artık fen derslerini daha çok severek yapacağına daha iyi derslerini kavrayacağına inanıyorum. Gelişmiş bir ülke ile gelişmemiş bir ülke arasındaki en büyük faktörlerin başında bilimsel veriler gelmektedir. Biz de ilçemizde bu eksikliğin giderilmesi için karınca kararınca katkılar sağlamaya çalışıyoruz. Ben ailemizi yürekten tebrik eder teşekkür ederim” dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mansur Gök, Kozlu ilçe olduğu günden bugüne yapılan çalışmalar neticesinde bugünkü başarının sağlandığı, okullarımızın da bu tür desteklerle daha da iyi noktalara geleceğini ifade ederek, katkıları bulunan Gürsoy ailesine teşekkürlerini dile getirdi. 

Laboratuvarın açılış kurdelesini Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Övünç Gürsoy’un halası olan ve İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden emekli Prof. Dr. Aysel Gürsoy kesti. Öğretmenleri gözetiminde, öğrenciler tarafından hazırlanan deneyleri birlikte gerçekleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.